Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Gra Mmorpg ?

karol2317

Jaka gra mmorpg?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

METIN2!

Zanim zaczniesz obejrzyj profil BUKA FuBu (FUBUXMETIN na yt) i módl się codziennie do niego by Ci raczył dać łaskę pozyskiwania Yang!

Opublikowano

Metin 2 bo jest pro jest fajny i wgl. możesz mieć własnego nie używanego konia !!! Nawet możesz mieć miecz ! Nawet możesz zabić śmierć !

A tak na poważnie xD

Tales Of Pirates Online :D

Fajna gierka ;x Są labirynty, Fajne questy ... Ale jednak najfajniejsze jest w tej grze PvP ;d

Legenda
Opublikowano

Guild Wars ale że nie widzę tego w tabeli to, Maple Story.

Fajna gierka na początku kuje że to 2D ale jak się przyzwyczaisz to super gierka, polecam bo sam gram.

Opublikowano

Ostatnio jak szukałem, to postawiłem na Battle of the Immortals. Póki co nie żałuje. I łatwo zebrać ZEN [waluta do Marketplace]. Miło i prosto się gra. Bez ton grindu, są questy i eventy.

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

Guild Wars, gram, grałem (ale długo, połtora roku). Fajna, rozbudowana, ciekawa, ciekawe PvP. O 100% lepsze niż gówno zwane Metinem2 (aż żal porównywać cokolwiek do tego szajsu... ;()(tak właściwie, gdzie jest Metin1? I czy w ogóle jest?)

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Ponadto czekam na Guild Wars 2, który kupię w dniu premiery i na betę Vindictusa [w grudniu naprawdopodobniej]. Ten drugi tytuł [Vindictus] będzie darmowy i zapowiada się świetnie. Polecam obejrzeć filmiki na youtube, a jak masz ogarnięty internet to pobrać wersję USA i odpalić z proxy ; ).

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

Mnie najbardziej do gustu przypadły:

MU online (ZhyperMU privek a global to global:)

Cabal

Kal online (grałem kiedyś i nie było źle :P)

Jeszcze była taka jedna gra bardzo fajna lecz zapomniałem nazwy i nie ma jej na liście :P Możliwe że już nie istnieje :/

Opublikowano

Guild Wars, gram, grałem (ale długo, połtora roku). Fajna, rozbudowana, ciekawa, ciekawe PvP. O 100% lepsze niż gówno zwane Metinem2 (aż żal porównywać cokolwiek do tego szajsu... ;()(tak właściwie, gdzie jest Metin1? I czy w ogóle jest?)

metin.co.kr

Opublikowano

@ MisterKenedi

więcej ironii się nie dało użyć w owej wypowiedzi?

'Gówno' robisz w toalecie, to raz, a dwa nie wjeżdżaj na Metina, bo zapewne w niego nie grałeś a pier....dolisz głupoty, zaraz ja mogę wjechać na tego GW chociaż też w to 'gówno' nie grałam i nie mam zamiaru. Dla Twojej informacji jest Metin1, a jak nie wiesz to stul papę? ;s Takie gadanie bezsensowne, po czym stwierdzasz, że to gówno, he? Jak czytam takie coś, to aż mi się ciśnienie podnosi, bo złapać takie neo i udusić to mało.

@ topic

Zaznaczyłam Metina, raczej jedna z najpopularniejszych gier MMORPG, przyznam że PL to lipa, bo jak Cię nie stać na IS to od 70+lvl możesz mieć problemy ze wszystkim praktycznie od expa do eq i skilli ;). Osobiście polecam prywatne serwery, ale żeby grać na privach trzeba się trochę nauczyć z PL lub US (bo na pewno jest lepszy od PL) ;]

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Lineage 2 jest zajebiste, pod względem graficznym, fajne qesty, ogólnie ciekawa gra, nie uzależnisz się od niej jak od WOW'a ale gra przyniesie Ci wiele przyjemności :P Minus to taki, że jak nie znasz angielskiego, to odpuść sobie. Polecam każdemu.

Opublikowano

Szachy online.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Polecam Guild Wars. Bardzo rozbudowane PvE i PvP, fabułę da się skończyć(gra się dalej a misję można przechodzić kilka razy), 10 trybów PvP + 6 w różne święta (np. bitwa na śnieżki), tytuły za osiągnięcia, częste eventy (co tydzień mniejsze (np. podwójny drop ze skrzyni) trwające 3 dni, w święta większe trwające tydzień lub więcej), rozbudowany system gildii, wielkie ilości skilli (około 300 na postać, ale tylko 8 można wziąć ze sobą poza miasta), 8 profesji, możliwość posiadania dwóch na raz. Jedynym minusem jest to że grę trzeba kupić (nie ma abonamentu, kupujesz i grasz za darmo) ale przez to gra mało dzieci proszących o itemy. Według niektórych minusem jest też maksymalny poziom - 20, ale według mnie to nie przeszkadza. Nie wiem po co się tyle napisałem gdyż 1 minus zniechęca większość osób do gry. Ja jednak gram już 2 lata i mi się nie nudzi.

ExtazyLady

Jeśli grał to ma prawo oceniać. Nie podoba mu się, i to jest tylko jego obiektywne zdanie. Nie można czegoś oceniać jeśli się tego nie spróbowało, a przynajmniej się nie powinno. Nazywanie kogoś wyrażającego swoje zdanie "neo" pokazuj twój wysoki poziom inteligencji i ogólnego poszanowania innych ludzi oraz dokładna znajomość znaczenia tego zwrotu. Ale zawsze znajdą się "super obrońcy metina" którzy, jeśli ktoś obrazi ich ulubioną grę od razu go wyzywają bo on przecież nie ma racji.

Metin 2 stał się syfem właśnie dlatego że jest jednym z bardziej znanych mmo.

Opublikowano

Polecam Guild Wars. Bardzo rozbudowane PvE i PvP, fabułę da się skończyć(gra się dalej a misję można przechodzić kilka razy), 10 trybów PvP + 6 w różne święta (np. bitwa na śnieżki), tytuły za osiągnięcia, częste eventy (co tydzień mniejsze (np. podwójny drop ze skrzyni) trwające 3 dni, w święta większe trwające tydzień lub więcej), rozbudowany system gildii, wielkie ilości skilli (około 300 na postać, ale tylko 8 można wziąć ze sobą poza miasta), 8 profesji, możliwość posiadania dwóch na raz. Jedynym minusem jest to że grę trzeba kupić (nie ma abonamentu, kupujesz i grasz za darmo) ale przez to gra mało dzieci proszących o itemy. Według niektórych minusem jest też maksymalny poziom - 20, ale według mnie to nie przeszkadza. Nie wiem po co się tyle napisałem gdyż 1 minus zniechęca większość osób do gry. Ja jednak gram już 2 lata i mi się nie nudzi.

ExtazyLady

Jeśli grał to ma prawo oceniać. Nie podoba mu się, i to jest tylko jego obiektywne zdanie. Nie można czegoś oceniać jeśli się tego nie spróbowało, a przynajmniej się nie powinno. Nazywanie kogoś wyrażającego swoje zdanie "neo" pokazuj twój wysoki poziom inteligencji i ogólnego poszanowania innych ludzi oraz dokładna znajomość znaczenia tego zwrotu. Ale zawsze znajdą się "super obrońcy metina" którzy, jeśli ktoś obrazi ich ulubioną grę od razu go wyzywają bo on przecież nie ma racji.

Metin 2 stał się syfem właśnie dlatego że jest jednym z bardziej znanych mmo.

Haha! Uśmiałam się. Teraz może ty na mnie powjeżdżasz, bo gram w Metina co? On nie grał i jestem o tym przekonana w 100%, bo jakby grał to by wiedział że istnieje takie coś jak Metin1, więc mi nie pisz że ma prawo udzielać swoje zdanie, bo gówno wie o Metinie, a gada. Czy ja na Tego Guild Wars czy jak mu tam coś piszę? Nie, bo nie grałam więc skąd mam wiedzieć czy lepszy?! I nie pisz mi, że jestem obrończynią Metina, tylko piszę to w tym kontekście, że nie grał, a już gada, że to gówno. A poziom inteligencji mam zapewne wyższy od niego ;] Bo jest neo przez to, że nie wyraża swojego zdania. Dziękuję i dobranoc.

P.s. i przyznam że są lepsze gry od MT2 np. Cabal, bądź Aion (niestety płatny z tego co wiem ;<)

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...