Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

warrock nie dziala :/

LoczarD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ włączam WR bez hacka i nie mogę sie zalogowac :/ nie wiem czemu? Czy trzeba przeinstalowac WR czy musze troche poczekac ???

Bóg napisał wstęp: Szanuj ludzi, Kurwy tęp.!

Znawca
Opublikowano

Musicie poczekać. Visitator ma rację, K2 coś robi. Ja nie raz tak miałem, wbiłem później i działało. WINOS i znowu Ty. Piszesz ciagle nowe topici/posty gdy się nic nie znasz na zaistniałej sytuacji. Potrafisz tylko tak pomóc: "Reinstal"

Opublikowano

@innos123 to oznacza że jesteś uzależniony od cheatow? omg bez haxów grać nie umiesz? chyba ci ojciec za wcześnie internet kupił.

76561197995014005.png

Opublikowano
Info ze strony wr przepuszczone przez google translate.

NIC NIE ROZUMIEM Z TEGO TLUMACZENIA .... :|

ZOBACZTA CO DOSTALEM NA TICKET :

Greetings, gamer!

Thank you for contacting War Rock Customer Support. We have become aware of a potential issue customers may be experiencing with HackShield. Our team is diligently working to resolve the matter in a timely fashion. Accounts that have recently been experiencing challenges with the game due to HackShield and fall within the parameters of this situation should be resolved shortly. We ask that you continue to keep an eye on our website at www.warrock.net for further updates.

Additionally, any infractions that breach our policies and procedures due to hacking, exploiting, cheating, etc. will be handled accordingly. For any questions related to our policies please visit http://warrock.gamersfirst.com/policies.php.

We thank you for your support and we appreciate your patience as we work to make HackShield the best hack solution for War Rock. If you have any further questions, please feel free to submit another support ticket.

Regards,

War Rock Customer Support

www.warrock.net

www.gamersfirst.com

JAKA SCIEMA...

xxxxx

Opublikowano

@Up

Ciesz się że wogóle dostałeś odp. Bo ja nieraz wysyłam sporo TICKETÓW i co i DUPA ;( nic 0 odp.

JEŚLI POMOGŁEM DAJ MIŁY KOMENTARZ LUB 5*

Kto hakuje na POLAND , dla mnie jest NOBEM !!!

NIE HAKUJCIE NA POLAND , HAKUJCIE NA GERMANY!!!

grocik94.png

grocik94.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...