Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnołem clienta gry (torrent) i po ściągnięciu niemam czym go otwprzyć. Niewiem czy jest w złym formacie a jeśli tak to z jakiego na jaki zamienić , czy potrzebuje jakeigoś programu, czy też może wirtualny napęd załatfił by sparwę. Po prostu jak uruchamiam niemam instalacji tylko wybierz program. Pomocy!

Opublikowano

Może pobrałeś tylko plik clienta... To bardzo możliwe. Musisz ściągnąć jakiś program do torrentów np. UTorrenT lub FlashGet.

@OFFTOP

Sylver jak tam mój avek, czy może dalej nie odczytałaś ^,^

@EDIT

Aa, to tak wygląda sprawa. Jeśli nie masz czasu to dla mnie to może być i grudzień :) Nakarmię Ci liska z proxy dzisiaj tak z 15 razy ;)

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

@OFFTOP

Lubie słuchaj, aktualnie to ja ledwo wyrabiam...codziennie rehabilitacja, same zaliczenia, na grafikę naprawdę nie mam już czasu.

Piątek, sobota, ew. niedziela.

@Topic

Pobrałeś torrent, a nie wiesz jak otworzyć...to skąd wiesz że to torrent? ( rolleyes.gif )

tlofbnowe2.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ściągnołem clienta gry (torrent) i po ściągnięciu niemam czym go otwprzyć. Niewiem czy jest w złym formacie a jeśli tak to z jakiego na jaki zamienić , czy potrzebuje jakeigoś programu, czy też może wirtualny napęd załatfił by sparwę. Po prostu jak uruchamiam niemam instalacji tylko wybierz program. Pomocy!

Skoro pobrałeś torenta to go otwórz programem który się nazywa Flashget i go pobierz, a jeżeli pobrałeś clienta i nie możesz go otworzyć to mówie Ci z góry , że trzeba przez winrara albo przez 7 zip.Wiem , bo gram na nemesis i polecam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...