Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

war rock

Walus002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy chcem sie zalaogowac na wr wpisuje swoje id i haslo klikam OK i nic dalej w tak sa mo jest i nic sie nie dzieje ;/ prubuje jescze raz i znowu to samo co jest???

_____________________________________________________@edit______________________

MAm takie cos to znaczy ze ban ???

Your account has been suspended. Please submit a ticket if you require support.

@edit2__________________________

Your account has been suspended. Please submit a ticket if you require support.

Nickname:: walus100

Email Address: *********@o2.pl Change Email Address

Password: ********** Change Password

Before submitting a ticket, please read our FAQs and Policies.

Problems? Contact Customer Service.

TAK MI PISZE ...

Opublikowano

Mojemu kuzajowi też. 42 lvl gold na 20 dni. BAN !! Niewiem co odjebało K2 ale ja naszczęście konto mam.

Czego nie lubię ? Spamowania...

Jeżeli macie ciekawe propozycje odnoście serwera na którym trzeba się pomęczyć z eq i expem ale yang leci ok. To pisać, chętnie wbije.

Opublikowano

1. Powód To LAGI

2. Powód To Locked Acc

3. Rozwiązanie To Musisz Wysłać Ticketa Do K2

4. Powód Może Masz Zhackowane Konto...

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Moze Zrobimy taki protest do K2 i napiszemy zbiorowo Tikety ale musi sie zebrać conajmniej 100 osob i w tej samej godzinie musimy wysłać tikety z zażaleniami na K2 i z rezygnacja o dalsza grę za niesprawiedliwe ukarania i bd musieli cos zrobic heh komu sie podoba pomysl ten 5 ;p

385293641.png

40930747fz9.png

Opublikowano

Ja mam troche inny problem Wchodze Na Wr i pisze mi hack detected i wywala... niby nic nadzwyczajnego ale po tym odrazu blokuje mi sie menadrzer zadan i pisze ze zablokowane przez administartora no to przeinstalowalem wr i to samo stwierdzilem ze przeinstaluje system wszystko ladnie git wlanczam WR i znowu hack detected i tak w kolko?? rokmnialem czy to moze byc ban na ip??

narutot.png
Opublikowano
Moze Zrobimy taki protest do K2 i napiszemy zbiorowo Tikety ale musi sie zebrać conajmniej 100 osob i w tej samej godzinie musimy wysłać tikety z zażaleniami na K2 i z rezygnacja o dalsza grę za niesprawiedliwe ukarania i bd musieli cos zrobic heh komu sie podoba pomysl ten 5 ;p

Tak forum cziterów wyśle zbiorowe podanie o odbanowanie kont zbanowanch za czity. Jedyne czym moge to skomentować to BUHAHAHAHAHA

//Ciach

Który mod non stop usuwa mi sygnaturki.

Jak dorwę to zabiję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...