Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] runesmagic.vn

erbel123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już własnie pobieram sobie grę ale nigdy na EN wersji nie grałem :P

Tak to tylko w RoMie grywam na PvP na 55 lvlu i PKowaniem denerwuje ludzi xD

Nigdy nie grałem na tym chapter 1 i ciekawe jak to będzie :PP

Ale jeszcze pytanie czy tam sie szybciej expa zdobywa czy normalnie?

برو به جهنم در لعنتی الاغ پدال

^LoL^ Jak znasz perski to pewnie już srasz w gacie xD

Daj Plusa jak pomogłem! Nie dajesz? Patrz w dół!!!

برو به جهنم در لعنتی الاغ پدال

No i co znowu srasz w gacie nie? xD

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szybko się expi .Wystarczy robić questy.EXP X15.Trzeba zrobić gildie więc zbierajcie się ludzie.:)

Tak szczerze to sam już nie wiem jaki jest Chapter.Bo zwierzaki weszły chyba na początku Chaptera 3 a ja zwierzaka mam :)

Ludzie zbierzcie się na serwer to się zrobi gildie i będziemy chodzić na insty żeby zdobyć eq.Stopniowo na coraz trudniejsze itd.

W grupie lepiej się gra :)

A tak wogule na tym serwerze mapy są tylko do wulkanu Aoutila czy jest jeszcze wzgórze grzmiącego kopyta?

Jak ktoś wie niech odpowie :)

Ktoś już wogule znalazł sposób na lepsze itemy?Bo mam 44 lvl i w kanionie biją mnie po 400 a mam 2,3k hp...

Opublikowano

Dear player, we are pleased to announce that runesofmagic private servers, open test, the game exp *30 game drop *10 ,you can login game test new runesofmagic private server !!

Juz chyba wszystko wiecie :)

Opublikowano

jak widzę w temacie coś niedużo osób powiedziało że gra :P

Trzeba zrobić gildie i chodzić na insty po jakieś lepsze itemy bo narazie to porażka jest :P

Opublikowano

szybko się expi .Wystarczy robić questy.EXP X15.Trzeba zrobić gildie więc zbierajcie się ludzie.:)

Tak szczerze to sam już nie wiem jaki jest Chapter.Bo zwierzaki weszły chyba na początku Chaptera 3 a ja zwierzaka mam :)

Ludzie zbierzcie się na serwer to się zrobi gildie i będziemy chodzić na insty żeby zdobyć eq.Stopniowo na coraz trudniejsze itd.

W grupie lepiej się gra :)

A tak wogule na tym serwerze mapy są tylko do wulkanu Aoutila czy jest jeszcze wzgórze grzmiącego kopyta?

Jak ktoś wie niech odpowie :)

Ktoś już wogule znalazł sposób na lepsze itemy?Bo mam 44 lvl i w kanionie biją mnie po 400 a mam 2,3k hp...

Itemy w Item Shop za Żetony Phiriusa. Niestety trochę to trwa, aby zdobyć dobry ekwipunek...

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

mi to zajęło 4 godziny .W tym czasie grałem :P

Erbel chyba tylko my tutaj piszemy

Nikt nie jest chętny do gry?

Zrobię prezentację serwera na gamecenter.pl może to ściągnie ludzi :)

Opublikowano

ja moge grać ale musze jeszcze klienta pobrać :>

koszmarnie sie sciaga :mellow: na poczatku zaczelo 275kb/s a po chwili 60 i tera dalej tak idzie i pisze : pozostały czas 16h :rolleyes:

czy jest jakis inny sposob np. na party? albo torrent?bo tak bym musial miec wlaczony komp cala dobe :/ help plis bo bym chciał zagrać

@edit

widzialem torrenta dodanego przez erbel123 ale nie ma seedow :P

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć które misje najlepiej wykonywać aby najszybciej dobrnąć do 50 + ?

Scout/Warden 24/20

Opublikowano

Polecam używać programu FlashGet powinno utrzymywać 150Kb/s+ czyli z 6 godzin czekania. Zawsze coś. :>

Btw. Dopisz mnie do listy grających.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

dzieki za rade ;) a tak poza tym niedługo bedę miał szybszego neta zamiast 2mb to 8mb i może wtedy spróbuje :P

@down

hehe no to nieźle :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...