Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imetin[Dedyk][Pl]

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytlumacze dlaczego off ;D

Jeśli jest jakiś item u npc którego 3krotna wartość to ponad 2kkk to można go kupić w innym królestwie za 0 yang ;>

Pisałem o tym ok 5x na wołaj gm to wisiało,pół h później reset ;D

Bug był na perły był bo kosztowały 750kk czyli 750 x3 2250kk=0 yang gdyż w plikach metka nie ma ceny powyżej 2kkk więc się zeruje,jeśli ga o tym nie wiedział to z takim dośw. serwerowi daje tydzień ;D

@Offtopic:"Twoje konto jest zablokowane" fajna nagroda za zgłoszenie bugu ;> a mieliście tylko skasować perełki ;D

Btw. jebać was 21 lvl to 4 min roboty ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to pytanko do co do serwa , po handlarzach widzę że na szczęście6 i 7 bonu nie ma .

Ale czy zamierzacie go dodać do npc lub IS ? Bo muszę wybrać dobrze chara;p

872saber.png
Opublikowano

NAPISZ GM ILE BEDZIE TRWALA JESZCZE KONSERWACJA

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

ktoś tam wyżej napisał że małe raty i po 120lvl 0 expa, ale można przecież wprowadzić mapke od takiego 120lvl w którym leci dobrze exp na tym lvlu.

jeśli się myle to sry

Opublikowano

slawektoja - Warn za spam.

HuHeR' - Warn za obraze.

Opublikowano

Żadnego resetu kont nie będzie... Bug usunięty i nikt z niego korzyści miał nie będzie bo nikt tych pereł już w eq i u dozorcy nie ma

Zapraszam na FP o H1Z1 ;) Dopiero zaczynam, ale staram się wstawiać ciekawe rzeczy! 

https://www.facebook.com/fpH1Z1

Opublikowano

GA ma nas w dupie :")- finito

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

resetu kont nie bedzie tylko zostaly usuniete z kont i NPC perly

Żadnego resetu kont nie będzie... Bug usunięty i nikt z niego korzyści miał nie będzie bo nikt tych pereł już w eq i u dozorcy nie ma

Te osoby są w teamie więc mogą was informować...

Opublikowano

Cóż..raty są wysokie i wbicie 65 to tam nie jest coś wielkiego myślę..moim zdaniem to jest bardziej 4 fun , bo są tam małże , perły , dropią ponoć szkatułki 2kk , więc myślę że raczej ze niczym większego problemu tam nie ma..

Dlatego ja nie zagram , poza tym handlarze - uważam że te szkaty są tam bez sensu..no chyba że jest tam rippera za jakąś większą sumę..Tego już nie sprawdzę , ale tym co lubią taki lekki exp/4fun to jest dobry..

za reklamę zostawiam +

Nevrast - Ramsey - Jinno

Zapraszam:)

Opublikowano

America wejdz na moje konto i wbij tam trche ;d

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

A ja tutaj niegran na h[]j serwer z ratami po 150% i max lvl 255: P Haha to mnie rozjebalo^6 Ma lvl to powinien byc 99 i widac ze serwer dla IS 6-7 bonu niema wiec w IS jest lub bedzie nie polecam..

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwera nie polecam, GMowie jacyś dzieci totalnie.

* Ortografia - Gróby, Odżut - Przesada..

* Nie potrafia eventów robić.

* Można Grać na Dopalaczach .. : **

* Zero OGARU!!!

Specjalista
Opublikowano

po co piszecie ze nowy serwer? dla mnie to jest stary bo widzialem juz z 5 lub 6 takich ..

giphy.gif

Opublikowano

Raty nie są złe, a GM'owie banują co troche i sprawdzają cziterów. pozatym bardzo często są bonusy expa 100-200% Polecam serwerek ^^

Zapraszam na FP o H1Z1 ;) Dopiero zaczynam, ale staram się wstawiać ciekawe rzeczy! 

https://www.facebook.com/fpH1Z1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...