Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini Tut] Udobot Mały Poradnik

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć dużo graczy ma problemy z Udobotem i z zyskiem (głównie uri i gg) z niego ale ja mam na to sposób !!!

1. : Bocimy na rodzimej mapie czyli 3-1 dla VRU 2-1 dla MMO i 1-1 dla EIC Gdyż swoi nas nie zaatakują !

2. : konfiguracja bota : udobot2.jpg

Zaznaczamy tylko żeby zbierał Skrzynki bonusowe i uciekał gdy nas przeciwnik atakuje .

Jeżeli zaznaczymy zbieranie cargo i sprzedawanie ich to będzie zbierał sury po streunerach zostawione przez innych - strata czasu .

Zabijanie npc można zaznaczyć ale wtedy zamiast skrzynek bije streunerki - strata czasu.

3. : Szybkość to podstawa !!! Jeżeli nie masz uri na napędy G3N-7900 (2k uri) to kup te za kredki ! Im szybciej zbierasz tym więcej masz !

4. : Niewidka - po 5 minutach rozłącza z serwerem i pisze reconnecting ( lub podobnie ) czyli łączenie a tak naprawdę już nas nie połączy !!!

5. : Moje łowy golcem full napędy nie podkręcone po godzinie na 3-1 od 13.00 do 14.00 : udobot.jpg

Zielona ramka - Ile bot nam nazbierał .

Różowy kolor - Ile bocik zebrał skrzynek .

Oliwkowa ramka - Ile zbiera na minutę średnio 8 ale jak pusta mapa to i 12 da radę .

Niebieska ramka - Ilość darmowej energii do galaxi .

Czarna ramka - Ile nasz bot pracuje .

6. Jak włączyć to okienko? Główne okno udobota do góry mamy edycja i klikamy Pokaż statystyki .

7. 1400 uri przy 800 osobach na serwerze i około 15 botów razem ze mną zbiera :) .

8. Dlaczego nie 3-2 , 3-6 lub 3-8 Często na 3-2 są wrogowie na 3-3 ,3-4 ,3-5 ,3-6 ,3-7 są npc które nas biją - częste naprawy

9. Dlaczego nie 3-8 ? Zostawiałem tam bota i po 30 minutach padał - wrogowie i wojny

10. Czasami są prace nad botem dlatego może nie działać - "Could not connect to UDObot server" to jest ten błąd pozostaje nam czekać .

11. Jak włączyć parę botów ? Normalnie włączasz kilka Udobotów wpisujesz Id i Sid innych kont zapisujesz plik i odpalasz !

12. Gdy włączysz bota możesz zamknąć mapę a nawet przeglądarkę tylko nie wylogowywuj konta !

13. Poradnik napisany pod zbieranie Uri i gg a nie pod bicie pd i nabijanie kredek

14. W skrzynkach jest ammo jeżeli bot nazbiera duże ilości ammo to możemy coś poubijać z tego i mamy kredki :)

15. Podczas gdy bot pracuje możesz robic wszystko w oknie głównym czyli licytować na handlu , rozbudowywac skylaba itp :)

16. Temat z Udobotem

17. K@mel Zebrałem skrzynkę botyjo.png policz ile botów do niej leciało :D teraz wiesz dlaczego tak mało Uri

Poradnik pisany z własnych doswiadczeń i kolegów z ts'a .

Wiem dla wielu ludzi to oczywista sprawa ale sa też tacy co mączą takimi pytaniami :D Zbieram + :)

Przy okazji pragnę pozdrowić całe [!DM] z gareny !!!

Edit : jeden post a 10 reklam :D

Opublikowano

Człowieku zlituj się... jak możesz odpalić bota na x-1 nie bijąc streunery?

To głupota!

Jeśli nie chcesz lać streunerów to puść na x-6 i w niewidce zbieraj boxy ;S

Najgłupszy poradnik jaki widziałem.

A napędy dla twojej informacji warto mieć podkręcone ... 3000 promerium starczy ci na miesiąc albo dłużej.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Człowieku zlituj się... jak możesz odpalić bota na x-1 nie bijąc streunery?

To głupota!

Jeśli nie chcesz lać streunerów to puść na x-6 i w niewidce zbieraj boxy ;S

Najgłupszy poradnik jaki widziałem.

A napędy dla twojej informacji warto mieć podkręcone ... 3000 promerium starczy ci na miesiąc albo dłużej.

Pisałem że na niewidzce wywala i to dużą liczbe osob które znam .

Poza tym jest to poradnik dla nowicjuszy !! Czytaj troche !

Opublikowano

Pisałem że na niewidzce wywala i to dużą liczbe osob które znam .

Poza tym jest to poradnik dla nowicjuszy !! Czytaj troche !

Ta... -.-'

skoro to dla nowicjuszy to dlaczego wprowadzasz ich w błąd?

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...