Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nie Wiem Co Robić :/

Patbol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yyy , usuń ze starych dokumentów pliki na temat BFH i spróbuj znów...

Była zła nazwa tematu , poprawiłem

i przeczytaj regulamin.! http://www.mpcforum.pl/topic/228942-regulamin-dodatkowy-do-starszego/ ... raporcik ;] , nie no pisze że raporcik ale nie poszedł ...

@down

wchodzi C:\Users\Twoja nazwa usera\Documents\ i usuwasz cały folder Battlefield Heroes

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Soory Mąka jestem nowy. Już się zapoznałem z regulaminem :)

Pro kiki Junior , Sprawdzałem w innych przeglądarkach niestety jest nadal to samo.Ale dzięki za dobre chęci :D

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Spoko... Nie dostałeś tego warna mam nadzieje.?

Ej spróbj tak ja napisałem... mój kumpel miał tak samo ;] i to mu chyba podziałało jak nie będzie działać to się dowiem co on zrobił i dam odp ;] ...

Może + za chęci byś mu dał na pewno się ucieszy ;]...

P.S. Mam nadzieje że przeczytałeś regulamin.? :] ... Pozdro

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Dziękujesz?

To chyba znaczy że rozwiązałeś ten problem, więc powiedz jak go rozwiązałeś : ))

Nie rozwiązałem, dziękowałem za to ze się starałeś pomóc ;D

Spoko... Nie dostałeś tego warna mam nadzieje.?Ej spróbj tak ja napisałem... mój kumpel miał tak samo ;] i to mu chyba podziałało jak nie będzie działać to się dowiem co on zrobił i dam odp ;] ...Może + za chęci byś mu dał na pewno się ucieszy ;]...P.S. Mam nadzieje że przeczytałeś regulamin.? :] ... Pozdro

Ej spróbj tak ja napisałem...

Zrobiłem tak jak napisałeś niestety dalej to samo ;/

Mam nadzieje że przeczytałeś regulamin.?

Jasne , Wykułem go na pamięć ;D

mój kumpel miał tak samo ;] i to mu chyba podziałało jak nie będzie działać to się dowiem co on zrobił i dam odp ;] ...

Byłbym wdzięczny :D

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Skoro miałeś formata, i wszystko na nowo musiałeś instalować to może zainstaluj jakieś sterownki, typu grafika i inne rzeczy. Może coś przeoczyłeś.

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

wszystko dokładnie sprawdziłem. Niczego nie przeoczyłem :/

Jest coś takiego co blokuje BFH ? ...

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Musisz ściągnąć dwa programy, ale ci nie powiem jakie, bo nie pamiętam, jak zobacze to zrobie edita

@edit

Nie, niestety nie znajdę przykro mi, ale jestem pewien, ze potrzebujesz tych progrtamów, bo też mam taki błąd przy kładaniu na nowo systemu

JEŚLI POMOGŁEM - DAJ MINUSA!

Opublikowano

Tak, to na pewno NET Framework. Zainstaluj wersję 3.5, ale nie wiem jak u Ciebie, ja potrzebowałem nowej wersji Instalatora Windows, żeby zainstalować właśnie Framework'a.

Opublikowano

Łap :

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=9b2da534-3e03-4391-8a4d-074b9f2bc1bf&displaylang=en

Jak to nie działa napisz ... powinno działać w 90% , mój kumpel to zainstalował i działało mu :]...

Licze na -

@down

Mój kumpel też miał formata :D... i sedziałem u niego 4 godziny i szukałem ale nie znalazłem... Następnego dnia przychodze do niego i siedziymy chwile i szukamy to znalazłem ten program przypadkiem i zadziałał ;] .... i z tego co pamiętam to Daniuuuu też tak miał....

1390144171-U592769.png

Opublikowano

jedyne co mi przychodzi na myśl to firewall albo antywirus blokuje.

powiedz mi jeszcze jaki masz OS oraz Service pack, bo to może być przyczyną że nie możesz zainstalować frameworka

Opublikowano

dokladnie tez tak mialem jak kolega Mąki. Poszukaj mojego tematu. Nazywał się bodajże "Nie mogę uruchomić BFH, co jest?" tam po kolei jest co sciagnac, sprobuj wszystkiego to na pewno Ci cos pomoze ;)

21278_23_12_11_6_30_19.png

Opublikowano

ściągnołeś ten program co Ci dałem.?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

już ściągam

Udało się !!! nareszcie pogram sobie w BFH dziękuje wam wszystkim :) sam bym sobie nie poradził :D

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Zamykam ;]... Dałem mu link do odpowiedniego programu i jest ;]

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...