Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich ile kosztuje zaprojektowanie strony i wynajęcie serwera na rok czy opłaca się kupić swój własny serwer ?

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

To jeszcze zależy, czy chcesz kupić na coś większego serwer dedykowany, czy serwer wirtualny?

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Opublikowano

Ja najpierw wstawiłbym na darmowy server ( polecam 1&1) z licznikiem odwiedzin, jeśli strona będzie dość popularna można kupić serwer i iść dalej. Kupowanie serwera odrazu, na start jest bez celowe ponieważ możesz stracić tylko pieniądze. A koszty.. to zależy, popatrz na google ale myślę ze tak ok. 1000 zł ci dociągnie ;)

Opublikowano

1000zł jak nie lepiej możliwe że nawet do 2k

Pomogłem? Daj + i 5*

Nic nie jest prawdziwe,wszystko jest dozwolone

xpr00g4mer112.gif

Opublikowano

Zakładam że chcesz postawić zwykłą stronkę, więc mniej więcej za 100-150zł rocznie masz bardzo fajny hosting z domeną pl.

polecam ovh.pl

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

• Dodaj nową pozycję...