Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noxms V75

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nox Maple Story v75

926130102.png

Klient gry do pobrania + mapy: http://www21.zippyshare.com/v/50124552/file.html

Jak dodać nowe mapy, wideo-poradnik [Radze podgłosić, cicho mam mikro, mówiłem jak poj*any bo już to robiłem 9-10 raz... nie chciało mi sie znowu]: http://www47.zippyshare.com/v/58479393/file.html

Instrukcja: Wrzucić pliki znajdujace się w Archiwum do głównego katalogu z grą v75 następnie odpalić start.bat

Na serwerze jest auto-rejestracja, wystarczy, że zalogujemy się na dowolne ID/PW będziemy automatycznie zarejestrowani.

Serwer Online

2010.12.05 20:00

Pon-Pt: 16:00 - 20:00/21:00/22:00

Weekend: 13:00 - 17:30 Z pewnych przeczyn czas został skrócony.

Exp: 27

Mesos: 432

Drop: 1

Boss Drop: 1

Questów się nie da nowych zrobić, są po prostu błędy których nie naprawie. Nie jestem programistą.

2112009.png

Wstęp:

- Witam wszystkich, napisałem ponad miesiąc temat czy chcecie reaktywacje serwera NoxMS.

- No i jako wiem, że mało osób będzie grało, ale czemu by tu nie spróbować.

- Serwer zacznie swoją działaność 1 Grudnia. Jednakże pozostaje jedna sprawa.

- Jakie byście chcieli mapy, oraz czy chcielibyście sami tworzyć mapy?

- W jakim stylu? Henesys w stylu cukierkowym, gotyckim, itp.

- Mogę stworzyć poradnik w którym sami będziecie mi wysyłać mapy, a ja będę je dodawał na serwer.

9000037.png

Informacje:

Mapy: Będą edytowanie, nie tylko pod względem obiektów, ale i terenu. To w dalszej części tematu będzie widoczne na zdjeciach. Mapy są także zapożyczone z sieci.

Wz Edit: Na serwer będzie udostępniony "No-Delay" (Wiw3k <3) czyli szybsze atakowanie. Czyli taki Speed-Hack. Nie będziecie sie nudzić (jep, jep, jep, jep, jep, jep).

Misje: Misje spróbuję stworzyć nowe, zupełnie nowe. Z możliwością wyboru wielu dialogowe. Ale to jeszcze troche zajmie. Chyba, że ktoś posiada owy przykładowy skrypt.

9270040.png

Zdjęcia:

77508253543984074070_thumb.jpg | 49533874310611443058_thumb.jpg 30247372616842790746_thumb.jpg |

12990203981940684400_thumb.jpg10966175439307542500_thumb.jpg |

00290164942002012500_thumb.jpg34414027088672519424_thumb.jpg 77852209108912503244_thumb.jpg

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Mapy się robi bardzo długo, a sie późno za to wziąłem.

Jak mówiłem, codziennie będe dodawał po jednej.

Dzisiaj:

Link do zdjęcia.

Mapa stworzona przez Maplowicza.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

@up Hyh moja mapka <3 : D

Co do serwa - Pewno zagram chociażby by sobie wrócić i zagrać w MS ponownie. Mapy świetne chociaż moja ma parę niedociągnięć. Dziękuje dobranoc.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

LOLLLLL to Mario.. bezcenne

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

To nie Mario! To Zakum altar! Nowe przejście do zakuma :(! Zrozumcie!

Autorstwa Azerfa:

77852209108912503244_thumb.jpg

Od następnego razu, będę dodawać swoje.

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy:

47464590212028636798_thumb.jpg

25724089698664798308_thumb.jpg

47464590212028636798_thumb.jpg

Od dzisiaj nie dodaje zdjęć.

Ludzie! Proponować co dodawać na serwer! Jakie byście chcieli urozmaicenia, zeby gra nie była nudna?!

Opublikowano

fajnie by było gdyby był unimited buff

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

Może jeszcze więcej ułatwień O:

Niech będzie gMS-like, poniżej 50x i praktycznie żadnych ułatwień.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

No tak, ale nie chce, żeby gra była nudna. Bardziej coś ciekawego. :/ ŻEBY SIE GRAŁO.

Wiem! Zrobie Quest który pozwoli na piwerko :D

Opublikowano

YY czegoś nie rozumiem ''piwerko''' WTF ? :D

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

Mam na myśli, że będzie można wygrać piw(erk)o. :D

Będzie taki event. Najprawdziwsze piwo. Specjalnie otoczone folią bąbelkową.

Opublikowano

Aciek, a co sądzisz o zmianach wyglądu skilli (po BB) i zrobienie systemu UA (Ultimate Advanturer)? Chodzi mi o to, że po zdobyciu 120 lvl KoC'em mozna zrobić tego UA z jakimś bonusem.... Troszke większy dmg i dodane te skille możliwe tylko dla UA. Jak coś to pisz na PW :D

Opublikowano

A jak ze startem? :) Wystartuje jutro czy 5? ja bym chętnie zagrał ale wymagam jednego. Fajnej zgranej ekipy a nie każdy sobie.

3.12 do estów, a mapy będą gotowe eeee... nie. Nie chciało mi sie robić, brak natchnienia. Więc mapy zostaną dodawane hmm... stopniowo. Napiszę jak to zrobić.

Z resztą 'ekipa' robie sam, z pomocą do mapek.

Aciek, a co sądzisz o zmianach wyglądu skilli (po BB) i zrobienie systemu UA (Ultimate Advanturer)? Chodzi mi o to, że po zdobyciu 120 lvl KoC'em mozna zrobić tego UA z jakimś bonusem.... Troszke większy dmg i dodane te skille możliwe tylko dla UA. Jak coś to pisz na PW :D

Skilli po BB? Wut? O co chodzi?

System Ultimate Advanturer mi pasuje. Moze się zrobi. :D

Opublikowano

Test serwera już dziś - w pierwszym poście na początku napisane godziny.

Opublikowano

Lol nazwa klienta est za długa i gdy klikam na start nie może wyszukac cilienta gry możliwy byłby reudoplad lub poprawka?

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

Jakiejs nowości o serverze?

Działa jakoś czesto ? czy to twój aciek nastepny nie wypał .

30364378.png

Opublikowano

Jakiejs nowości o serverze?

Działa jakoś czesto ? czy to twój aciek nastepny nie wypał .

Dzięki, zmotywowałeś mnie.

Linki do map oraz tutorial który był nagrywany 10 razy już jest.

Można ściągnąć i dodać mapy. Osoba która wpadła pod nickiem "L... coś tam" została odbanowana.

Serwer kiedy startuje jest napisane w 1 poście. O 20:00 - 22:00 jakby komuś sie nie chciało patrzeć.

Opublikowano

Aciek nie wyłączył zapory sieciowej i nie wszyscy mogli grać. Już serwer działa i można grać.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Joker, wejdź na stronkę rydahms, oni mają wersje 75 do ściągnięcia.

Dla leniwych link - http://www.rydahms.org/download.php

Wbijajcie na serwer kiedy możecie bo jak grają tylko jedna czy dwie osoby to raczej Aćkowi zapewne się znudzi i nie będzie polskiego serwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...