Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Zakupem Papierosów

0merta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok. 10,20 u mnie w mieście już na nowej akcy, człowieku nie prowokuj.

Masz 18 lat, podbijasz do okienka, prosisz o jakieś słabe papierosy jak nie masz nazwy, on/ona proszą o dowód i kupujesz.. japierdole ziomuś, nawet jakbyś nie kupował nigdy wcześniej to ze słuchu słyszysz nazwy marek.

Opublikowano

Jak przeczytałem posty autora to przyszło mi tylko na myśl... ja pierdole.

Przecież to jest jakiś 10-latek który udaje że ma 18 i myśli że zaszpanuje.

Wszyscy niby 13 lat i palą nałogowo, ale prawda jest taka że zajaraliście jednego szluga i już ustawiliście sobie range "Palacz" w metinie.

Ludzie, ja rozumiem że tak się przyjeło że niby każdy 12-latek pali teraz papierosy, ale tylko na tym forum. Albo wy macie jakąś zjebaną społeczność i zadajecie się z typami spod czarnej gwiazdy.

Poprostu n/c

diss me please

w dupie mam wasze minusy

powiedziałem swoją opinię

@Topic

Wiem, że pewnie mój post w ogóle do Ciebie nie przemówi bo masz 10 lat i jesteś jeszcze zdeka ułomny, co widać po twoich wypowiedziach.

I pewnie masz za mało oleju w głowie żeby zrozumieć że mamy w dupie czy palisz czy nie.

Idź gwizdnij tacie 10 zł, podejdź do sprzedawczyni 1,30 cm, piskliwy głosik i poproś o niebieskie elemy -.-

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Nie masz większych problemów? Po tym temacie widać na strzała że nie masz 18. A z tego co widzę, to nigdy nie paliłeś, po co chcesz to robić? Szkoda kasy i zdrowia. A co do kupna, to podchodzisz do kiosku, mówisz co chcesz i płacisz.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Jak przeczytałem posty autora to przyszło mi tylko na myśl... ja pierdole.

Przecież to jest jakiś 10-latek który udaje że ma 18 i myśli że zaszpanuje.

Wszyscy niby 13 lat i palą nałogowo, ale prawda jest taka że zajaraliście jednego szluga i już ustawiliście sobie range "Palacz" w metinie.

Ludzie, ja rozumiem że tak się przyjeło że niby każdy 12-latek pali teraz papierosy, ale tylko na tym forum. Albo wy macie jakąś zjebaną społeczność i zadajecie się z typami spod czarnej gwiazdy.

Poprostu n/c

diss me please

w dupie mam wasze minusy

powiedziałem swoją opinię

@Topic

Wiem, że pewnie mój post w ogóle do Ciebie nie przemówi bo masz 10 lat i jesteś jeszcze zdeka ułomny, co widać po twoich wypowiedziach.

I pewnie masz za mało oleju w głowie żeby zrozumieć że mamy w dupie czy palisz czy nie.

Idź gwizdnij tacie 10 zł, podejdź do sprzedawczyni 1,30 cm, piskliwy głosik i poproś o niebieskie elemy -.-

Chłopcze, czy ty przypadkiem nie robisz w gimnazjum za klasowe popychadło, że musisz odreagować w internecie? Gdybym był niepełnoletni, to prosiłbym o rady, w jaki sposób zdobyć papierosy bez dowodu... Pomyśl trochę. To, że krępuję się kupienia fajek, nie upoważnia cię do kąśliwych komentarzy na mój temat. Jeśli chcesz się wyżyć, to radzę by twoja babcia lub mama zapisała cię na zajęcia pozaszkolne. Proponuję różnego rodzaju gry planszowe z twoimi rówieśnikami. Nie pasuje ci ten temat? Nie wypowiadaj się, bo spamujesz.

Opublikowano

Take ale papierosy mialem od kumpli wiec nie wiem jak mam zapytac o konkretna nazwe tych papiersow w kiosu :( jak mowie sprzedawcy jakie ma podac to mam mu powiedziec cala nazwe? czy jakims skrotem?

Chlopie, sam od siebie chcesz zaczac palic? Glupi jestes.

Opublikowano

ja mam 18 bez dowodu mi sprzedają , a jak nie miałem jeszcze 18 to mi też bez problemu sprzedawali

@ polecam Pall Mall Dzisiaj kupiłem i wypaliłem

Opublikowano

Najlepiej będzie jak byś w ogóle nie palił... ja mam 17 lat pale od 5 lat trace pieniądze i co ważniejsze zdrowie i to w bardzo odczówalny sposób, mówi sie, że papierosy to lekki nałóg, ale bardzo ciężko rzucić, UWIERZ MI!!!

Opublikowano

rozjebales mnie 0merta, twoje pytania sa smieszne .

" A jaki rodzaj ich jest bo niewiem "

" one 10zl kosztuje tak ?"

Kurwa ale masz problem, wes 20zl chyba wyda ci reszte nie ?. A pozatym jaki rodzaj ... ehm, to sobie zobacz w sklepie jak bedziesz gdzies szedl to napewno beda na polce pokazane. np w kiosku.

A pozatym widze ze ty chcesz palic a nie jestes przekonany, czyzby twoj 1 raz <lol2>. :D

Opublikowano

Mojemu o rok młodszemu kumplowi sprzedają i on ma to głęboko, bo pali i kto mu tego zabroni? A ty się wstydzisz, nie no.. To co może napiszesz zaraz że mama ci palić nie pozwala i się po kątach kitrasz? Omg. Jak się boisz to nie pal.

Mi nawet sprzedadzą, a nie pale. ;s

@edit

W ogóle po Twoich wypowiedziach nie napisała bym, że masz 18 lat.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

to zrób to tak pójdź raz z kumplem po papierosy niech on kupi złoż się czy coś wejdziecie do sklepu ona zapamięta twoja twarz a na drugi dzień sam kup

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

Kup Black Devil Choclate ; ) dobre...

Zkujamcie to ; >

Ja mam 12lat i naprzeciwko mojej szkoły w kiosku sprzedają fajki od 11+

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

Kup Black Devil Choclate ; ) dobre...

Zkujamcie to ; >

Ja mam 12lat i naprzeciwko mojej szkoły w kiosku sprzedają fajki od 11+

Od 11 lat sprzedawaja papierosy?

To juz lepiej mogles napisac, ze sprzedaja kazdemu, bo co za roznica, czy ktos ma 11 czy 10 lat? ...

Wg. mnie to porazka, sprzedawac papierosy 11-latkom? Polska, byle by zarobic..

Opublikowano

Od 11 lat sprzedawaja papierosy?

To juz lepiej mogles napisac, ze sprzedaja kazdemu, bo co za roznica, czy ktos ma 11 czy 10 lat? ...

Wg. mnie to porazka, sprzedawac papierosy 11-latkom? Polska, byle by zarobic..

no sam sie dziwie tylko ja nie kupuje ; p

Ostatnio jakiś z 5 klasy podbiegł stoje se z kolegami.

A tu nagle dialog:

Dziecko : Dzień Dobry

Sprzedawca : Witam , co podać?

Dziecko : L&M mięntowe xdd

Sprzedawca : 7.80zł sie nalezy

Dziecko : Proszę.

Sprzedawca : Dowidzenia.

Dziecko : Cześć..

i dzieciak odbiegł...

i nagle były dziwne miny...

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

no sam sie dziwie tylko ja nie kupuje ; p

Ostatnio jakiś z 5 klasy podbiegł stoje se z kolegami.

A tu nagle dialog:

Dziecko : Dzień Dobry

Sprzedawca : Witam , co podać?

Dziecko : L&M mięntowe xdd

Sprzedawca : 7.80zł sie nalezy

Dziecko : Proszę.

Sprzedawca : Dowidzenia.

Dziecko : Cześć..

i dzieciak odbiegł...

i nagle były dziwne miny...

Odezwał się dorosły ja polecam na poczatek jakieś L&M niebieski lub PallMale pomarńczowe :D.Ja mam 16 lat i mi sprzedają ;) Cholera zapomniał bym tylko nie pal za dużo uzależnisz się i będzie ciężko aa i na początek nei pal 3ch fajek pod rząd ;)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...