Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pretekst - Co Powiedzieć Rodzicom?

*Tabciogaraj*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj piszemy co powiedzieć rodzicom kiedy dostało się 1 z kartkówki i do podpisu rodzicom.

Dlaczego dostałem ndst?

Ja zacznę powiecie ,bo muszę bo akurat dostałem

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Jestem tego samego zdania co 3 przedmówcy. I tak się w końcu dowiedzą i będzie jeszcze większy przypał (a tak skończy się na wrzaskach i na następny dzień będzie luz).

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Tutaj piszemy co powiedzieć rodzicom kiedy dostało się 1 z kartkówki i do podpisu rodzicom.

Dlaczego dostałem ndst?

Ja zacznę powiecie ,bo muszę bo akurat dostałem

Jezu problemy 10 letniego dziecka może za 1 jedynke cię nie zabiją ? Ewentualnie podrób podpis

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Powiedz prawdę. Nie nauczyłeś się, nie zakumałeś tematu, czy co tam.

Nie warto podrabiać podpisu, bo starzy dowiedzą się i tak na wywiadówce...

Specjalista
Opublikowano

Szczerze ci powiem,że szczerość popłaca. Zawsze,gdy taiłem oceny ,oni jak się dowiadywali to taki ochrzan dostawałem,że :(

Ale jak teraz mówię prawdę to mam loozik :)

qes.png
Opublikowano

lol macie problemy powiedziec ze uczycie sie dla siebie a nie dla nich

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Mamo, cały ostatni miesiąc grałem w metina. Wbicie mojego upragnionego poziomu zajęło mi sporo czasu i zmarnowałem dużo siły. Kupiłem sobie fajny miecz, ulepszyłem konia i teraz jestem kozakiem w mojej fajnej gildii. Niestety przez to nie chciało mi się uczyć. Olałem kartkówkę i dostałem 1. Podpisz się pod oceną.

Opublikowano

Powiedziałem, że pani kazała całą notatkę przepisać tylko Faza (kujon z klasy) napisał na 5

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Ja bym prawde powiedział , dzisiaj mam pecha babka zabrała mi fingerboarda za nic bo miałem w piurniku i to zobaczyła i powiedziała że odda jak się poprawie po 1 nie gadam mam dobre oceny no w miare 3,4 i zachowanie bardzo dobre i mam sie poprawic zal jej musze nowego kupic bo koledzie w 4 klasie wziela i juz 2 lata trzyma

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jak można być tak ograniczonym umysłowo, żeby pytać co powiedzieć SWOIM rodzicom? Rozumiem, że w domu patologia i Cie biją za jedynki, ale na prawdę - wypierdalaj z tym gównem :(.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Dobra, zamknijcie ten syf.

D&G skończył 12 lat i wkroczył w okres buntowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...