Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odkryłem dzisiaj choć może się okazać że znane jest to już od jakiegoś czasu, a mianowicie Neobot nie łączy się z ip (czyli nie czyta go, albo to tylko moja dedukcja) tylko jakimś adresem kompa nie wiem jakim ale w każdym razie po sformatowaniu komputera 3 dni są na nowo. Mam nadzieję, że ta informacja okaże się przydatne w crackowaniu go ;D. Może ktoś sprawdzi przy pomocy Armadillo czy zmiana HWID na inne pomaga. Albo sam to sprawdzę i podam efekty za jakiś czas. Popróbujcie tez za pomocą Neokwinto trial resetera i Trial Reset 4.0.

- Niestety trial resetery Nie działają a mój ukochany Neokwinto nie wie nawet jakie jest to zabezpieczenie trial. Wniosek prosty jest to nowe zabezpieczenie lub nie trialowe działa ono jakoś inaczej. napisze ktos może do obsługi neokwinto z tym problemem może oni cos wykombinuja xD.

- Kolejny mit HWID neobota zmienia się po zmianie użytkownika lub po zresetowaniu połączenia z netem ? Ale to 2 to chyba o neostrade chodzi. Sprawdzę to w najbliższym czasie wy możecie próbować xD (Obalone nowy użytkownik nic nie daje ;/)

To jest ukryta treść, proszę

- Wniosek zmiana adrsu MAC pozwala korzystac z kolejnych 3 dni triala xD

Opublikowano

No skoro taki jesteś super "Mądry" to powiedz może jeszcze jak go scrackować, bo jak na razie na tym forum nikt nie mówił jeszcze na jakiej zasadzie działa trial Neobota w wręcz przeciwnie ludzie myśleli, że sprawdza on ip. --.--

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...