Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego! ;>

lemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje ze takiego tematu nie bylo

No to zaczynamy....

Dlaczego cheatujemy warrock, dlaczego nie damy pograc innym, dlaczego??

Prosze sie wypowiadac jestem ciekawy waszych odpowiedzi.

Moja odpowiedz:

Dlatego ze te popierdolone k2 zbanowali mi 33lvl za nic mialem wtedy premke gold jeszcze (pogralem na niej 3dni)

Pisalem w chuj ticketow 0 reakcji wiec odpuscilem i zrobilem nowe konto wbilem 49lvl i 99% jak dobrze pamietam byla to godzina okolo 4 nad ranem chcialem wbic ten 1 jebany procent. Gralem wtedy na mapie cadoro byla 1 runda do konca mapki i mial bym wtedy 50lvl i akurat wtedy wywalilo mnie z gry i co widze hmmm .... Ze moje konto zostalo zablokowane wiec pisze do nich listy za co dlaczego itp. i cwele odpisywali mi zawsze to samo ... o jakichs jebanych virusach i mam kompa przeskanowac. Wiec postanowilem urozmaicic moja gre hackami, cheatuje za kazdym razem jak jestem w warrocku, nie patrze jaki to server poprostu wbijam i wbite mam czy dostane banna za hacki czy nie zrobie nowe konto i dalej hackuje. JEBAC K2!!

A co z wami?;p

Opublikowano

20 $ To warrock by się rozsypał. Jakieś 100 zł za Konto. Chyba pogieło. Głupi pomysł płać sobie za konto 100 zł a niech ci tak przypatkowo blokną ? To co 100 zł w chuj poszło.

Sorki za moje słownictwo.

Czego nie lubię ? Spamowania...

Jeżeli macie ciekawe propozycje odnoście serwera na którym trzeba się pomęczyć z eq i expem ale yang leci ok. To pisać, chętnie wbije.

• Dodaj nową pozycję...