Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Rejestracja Na Underworld Shaiya!

pinol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona główna:

http://uwshaiya.webs.com/

http://uwshaiya.webs.com/gameregister.htm

DOWNLOAD

Client:

http://72.55.156.250/UW.zip

Patcher:

http://72.55.156.250/patch.zip

Raty:

x200

Jak grać?

Albo możemy ściągnąć clienta, lub ściągamy patchera. Patchera wklejamy do folderu z grą, podmieniamy pliki i gotowe!

Polecam grać w Light. Nick: Broos

Kasa za darmo!

ban_pl_46860_327661.gif

Opublikowano

Zerknę i potem zdam relację bo widzę ze jeszcze nikt nic nie napisał.

@edit.

Ogólnie pustki ( przynajmniej w m1) , exp okrutny - 30lvl na UM w 2 godz. ale...

misje od MPC są identyczne jak na PL,nagrody również. Drop złota jest tak mały że mając 25+lvl nosisz tylko broń na swój lvl bo na nic innego Cię nie stać, ba nawet duży drop lapisów 3lvl z każdego moba nic tu nie daje bo po prostu ich nie włożysz.

.Dużym udogodnieniem są wszelkiego typu dopalacze z IS za free, możliwość "chodzenia po górach" oraz wydropienia środka transportu od 1 lvla: Deski snowboardowej :)

Opublikowano

Z niektórych mobów dropią fortune coin i można je sprzedac po 500k za sztuke. Ja mam 45 lvl i pełne eq.

Kasa za darmo!

ban_pl_46860_327661.gif

Opublikowano

gralem wbilem 30... 31 nie chcialo mi sie wbijac bo jak zobaczylem ile ludzi jest na mapkach pvp i ogolych to checi to tego serva mnie opuscily ;/ przez caly 1 dzien spotkalem 3 ludzi...

Opublikowano

Na polskim cliencie patch pójdzie ??

Jak działa z polskimi plikami może se popykam ... Ale jak mało gra to bez sens

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

Może ludzi niewielu , za to za kilka mies będziecie szukać takich privów gdzie nie ma lagów i ludzi... jęczących dzieci o kilka gold czy podexpienie -jak to już się dzieje na PL, że o dopchaniu się do np: asmo graniczy z cudem,

Co do fortune coin - miałem to dopisać dzisiaj, dropią i to nawet dość często ale nie w m1,więc to trochę na początku może ludzi zniechęcać.

Mam nadzieję że się serw powoli rozkręci i będzie nas coraz więcej :)

Light - S.T.O.R.M

@edit:

UP: Tak -patch działa z polskim klientem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

server dalej działa ?? bo z angolami nie mogę się dogadać, jedni mówią że "off 4ever" a inni że "on for 5 min" WTF???

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie są i to całkiem sporo - tylko że jak wy dzieci gracie to w US dzieci śpią , ot i cała filozofia.

GM są spoko -niedawno było zwołanie do Keo - kto przyszedł i dostał się do sojuszu , otrzymał 60 lvl :P

Z tąd wiem że ludzi sporo bo się zleciało około 200-300 ludków.

Więc najciekawsze rzeczy sie dzieją około 4-5 rano :P

Opublikowano

Gdzie są te "wszelkiego typu dopalacze z is" bo jakoś ich nie moge znaleźć proszę powiedzcie za pomoc będą +/-

EDIT Co do serwa to jest super chociaż z 15 na 16 lvl expi się ciężej potrzeba 700k expa wbić nie za dużo coś? Jak narazie musze od nowa spatchować i nie wbiłem 16 więc nie wiem jak dalej ale jeśli będzie tak samo to raczej pożegnamy się z serwerem i wrócimy do polaka ;]

EDIT SUper serwer tylko z 15 na 16 i z 30 na 31 tak leci ale pozniej malina super serwer ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jestem troszkę(bardzo) zielony w tą grę :P

Gram 1. raz na privach, w ogóle na globalu prawie nie grałem ale postanowiłem tutaj zagrać :]

Mógłby mi ktoś coś podpowiedzieć itd., bo jak wspominałem na globalu nabiłem tylko 9lvl xD

P.S. opłaca się robić misje ?:D

fb.com/myrodj

Opublikowano

Na chyba żadnym privie nie opłaca się robić misji - tam tylko expisz i dropisz eq. Natomiast na PL tak bo wtedy gra zaczyna mieć jakiś sens, jest w sumie fajna fabuła i z misji czasem dostajesz bardzo dobre przedmioty.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapraszam do gry :rolleyes:

Wielki + za to, że gra działa na polskim kliencie.

Chętnie z wami pogram w pvp. Light - Tashiro

Update#

Serwer jest naprawdę fajny. Nie przesadza z AP i expem. Miło się gra i graczy jest coraz więcej.

Po 3 min spotkałem dwóch polaków.

Jeżeli chodzi o kasę, to drop fortune coin jest dość spory od m2 i można z tego "wyżyć" :D

2q1t1lg.gif

Opublikowano

Serwer taki sobie.. Na ep4 z Caelum Sacra, długo się bije 30->31, straszne pustki.. Polaków widziałem na trade trzech. Dopóki nie wszedłem do AH nie spotkałem żadnego gracza.

Jak ktoś chce pograć samemu, popatrzeć co, gdzie jak itp, to serwer ok, ale pvp w stylu np. Novej tutaj nie uświadczycie.

Tyle ode mnie, może na lajcianej stronie to wygląda lepiej ale jakoś nie miałem siły sprawdzać.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam serwer.Miło się gra choć na początku jest trudno.Ale gdy znajdzie się dobre pt w ark. vill to można śmiało grać.Ja od 10:30 do 13:00 Wbiłem 36 lvl i mam full eq.Fortune Coin lecą szybko(ja w 10 minut nazbierałem 8).Jednym słowem zapraszam na serwer !

Light-CaMeLeOn.

Serwer:UnderWorld

Nick:CaMeLeOn

Level:49+

Klasa:Archer

Screen Postaci:

CaMeLeOn2_heweeps.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...