Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszustwo

Rychu10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż zostałem oszukany przez użytkownika TeKkeN™.Napisałem ,w dziale przedmioty wirtualne post o tym,że wymienię postać.On zaproponował mi sure.Gdy podaliśmy sobie już passy ,chciałem wejść na jego konto,okazało się,że podał mi złe hasło.Tym samym wszedł na moje konta i zabrał całe eq.

Mam nadzieje ,że ten użytkownik poniesie konsekwencje i że odzyskam utracone itemy.

Opublikowano

I co Ci z tego ? Administracja go zbanuję, on założy nowe konto, itemów Ci nie odda, a dalej będzie okradał ludzi.

Z takimi rzeczami idzie się na policje.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Tylko,że to ona wystawił swoja postać w black markecie i napisał do mnie czy chcę się wymienić;p

Moge coś w takim wypadku zrobić?

Opublikowano

dział się nazywa Black Market(czarny rynek) nie dziw się że zostałeś oszukany według mnie chyba nic nie zrobisz

Nazwa w żadnym przypadku niema oznaczać, że kradzieże tutaj są na porządku dziennym.

Bodajże kokosz gdzieś pisał, że wszelkie kradzieże zostaną zgłoszone na policję, wyślij do kokosza message, i zawrzyj w nim link do tematu bądź opisz sytuacje.

Przejrzyj jeszcze TEN temat.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Prosze o przedstawienie całej dokumentacji transakcji. Wszystkie PM, rozmowy, screenshoty. Kradzieże na mpcforum.pl będą skutkowały banem i udostępnieniem materiałów policji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...