Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cheerio,

Chcesz zaznać nowych przygód, znaleźć się wśród wybrańców oraz wspomóc rozwój działu Silkroad ? - jeśli tak to dobrze trafiłeś.

Może zabrzmiało to jak z reklamowego bannera ale cóż poradzę. Szanowna Administracja od kilku dni rozważa dodanie nowych par rąk jako niepełnoprawnych opiekunów działu.

Od dłuższego czasu na forum funkcjonuje ranga KidModerator czyli osoba posiadająca niepełne funkcje i narzędzia moderatorskie w wybranym dziale. Więcej na ten temat tutaj.

Na razie rozważamy dobór kidmoderatora jednak chciałbym poznać osoby, które chciałyby wypełniać taką posadę.

Mamy jednak następujące wymagania:

a. - osoba biegle obeznana w prywatnych serwerach Silkroad

- obsługa DB Bota w pełni opanowana oraz jest w stanie rozwikłać najczęstsze problemy z tym botem

b. - osoba biegle obeznana w wszystkich wersjach Silkroad (głównie: isro, csro, rsro)

- obsługa botów takich jak: ibot, ribot, sbot, sroking opanowana oraz umiejętność rozwikłania najczęstszych problemów z tymi botami

c. - osoba biegle obeznana w wszystkich neews'ach dot. botów jak i event'ów w Silkroad

- potrafiłaby zaciekawić niusami użytkowników, rozwijać dział SRO - Dysusja Ogólna

- podstawowe informacje na temat botów, pomaganie w głównym poddziale Silkroad

Osoby zainteresowane zapraszam do pisania aplikacji w dziale Forum Ogólne - Aplikacje na kidmoderatorów działów , a następnie o umieszczenie linku do aplikacji w tym temacie.

Pzdr.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To ja od razu mam pytanie. Osoba, która będzie się ubiegać o stanowisko Kid Moderatora musi spełniać wszystkie punkty? (a,b,c)

Ja sądzę, że nie ma takiej osoby, która znałaby się na wszystkim.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@UP

Zgadzam się, mało kto zna się dobrze na prywatnych serwerach, wszystkich botach i wszystkich wersjach silka.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Musi spełniać jeden z tych punktów.

Gdy ja zaczynałem swoją pracę obeznany byłem z nawet najmniejszym szczegółem w jakimś bocie czy w wersji clienta. Jednak z czasem zmieniło się tak dużo...

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...