Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Slaris2Mt2[Dedyk][Pl]

MATEJ88WB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam w 100% ,jeden z lepszych serwów na jakich grałem.Zero lagów(słaby internet mam ,a jednak bez laga) ,zero noobków z botami ,mało chamstwa,kulturka ,fajna atmosfera,mało ludzi ,nie trzeba bić sie o spota 30 minut.Człowieki z teamu zapierd.....po mapkach jak króliczki.Nie wiem kto robił stronke serwera ale jest zajebista.Dużo polskich dzieci zarzuciłoby ze jest nie tak latwo jak na jakiś yitianach czy innym syfie na mase ,niestety to nie serwer na 2 dni gry:P Do tych ludzi co tam sapali ,że jest IS : Podaj mi bałwanie jeden polski dedyk na którym nie ma IS ,a jest opłacony z góry na pół roku lub więcej...jak już znajdziesz to idz i graj tam.Na serwie mozna sobie spokojnie pograć a to jest bezcenne, podobno jak przybedzie coś typa na serwa to mają być częste eventy,turnieje pvp.Zapomniałbym dodać ,że są nowe stalki w różnych kolorach z napisikami slaris2:D Moj ostatni serwer mt2.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zmiana handlarzy :

http://www.mpcforum.pl/topic/255135-slaris2-pl-dedyk/

Closed

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...