Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Co trzeba zrobić, gdy hasło nie przychodzi na E-mai

PSkuller2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lub na interi tam szybko idzie ale w to nie wierzę że jak dałem na Frot Got NExon Password czy jakoś tak wpisałem dane i dałem ok było napisane że na twój e-mail zostało wysłane nowe hasło już czekam trzeci dzień i nie sądzę żeby to doszło ... nie ma takiej opcji

JEBNIJ - TO NIE BOLI ....

Opublikowano

HAHAHA jest

Nexon mi odpisał !!!!!

5 DNI CZEKANIA 3 DNI ROBOCZE

Pozdrowienia gali95,

Jesteśmy głęboko wdzięczni za stały udział i wsparcie dla Combat Arms Europe.

Zapoznaliśmy swój e-śledczych, które zostały przedstawione nam w sprawach z problemu dotyczących konta.

Przepraszamy za niedogodności, które występują. Niestety, nie może przetworzyć żądania, ponieważ jednym z

wymagane informacje nie zostały dostarczone. Prosimy o dostarczenie nam pełnych informacji, abyśmy mogli zrealizować

wniosku.

Prosimy o podanie następujących informacji:

1. Nazwa użytkownika:

2. E-mail zarejestrowany na konto:

3. Data urodzenia:

4. Nazwa [Pierwsza] [ostatni]:

5. [Tutaj Secret Anserw pytanie było]

Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź naszą stronę internetową:

http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main.

Dziękuję bardzo za zrozumienie.

Combat Arms Europe Customer Support

Opublikowano

połowy nie zrozumiałem ale co tam ...

musisz wysłać im :

ID : (to czym się logujesz do gry)

Email : na jakim stoi konto

Data urodzenia : nie trzeba tłumaczyć

Nazwa (o.0) : Imię i Nazwisko (oczywiście to podane przy rejestracji)

Secret Answer : sekretna odpowiedź na sekretne pytanie ^.^

Opublikowano

To wiem ^^

Tylko chcę dać nadzieje tym którzy chcą się poddać.

Że Nexon nie olewa tak sprawy !!!

No i wiadomo teraz ile około czasu im zajmuje odpisanie

Opublikowano

ci z nexona są tak tempi nie rozumieją ze nie mogę wejść na konto oto tekst po przetłumaczeniu morze nie i być dokładnie przetłumaczony

Pozdrowienia Slawek3007,

Jesteśmy głęboko wdzięczni za stały udział i wsparcie dla Combat Arms Europe.

Zapoznaliśmy swój e-śledczych, które zostały przedstawione nam w sprawach swojej grze problem.

Przepraszamy za niedogodności, które występują. Obecnie istnieją dwa sposoby zmiany hasła. Możesz kliknąć na "Moje konto", który znajduje się na stronie i po wpisaniu wymaganych informacji od Ciebie, będziesz mieć możliwość zmiany hasła. Druga jest o przekształceniu prawa hasło po potwierdzeniu po zalogowaniu Upewnij się, że znasz wszystkie dane osobowe wymagane do zakończenia procesu zmiany hasła, ponieważ nie jesteśmy upoważnieni do dostarczenia informacji pod uwagę wielkość liter.

Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź naszą stronę internetową:

http://combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Main.

Dziękuję bardzo za zrozumienie.

PsKuller2 nie masz na co liczyć bo nexon to jest zaprogramowany na pytania np:change password to ci dadzą taką odpowiedz jak u mnie u góry to nie ludzie piszą.

Opublikowano

hmmm sry że nie kapujesz że oni mówią Ci jak masz odzyskać hasło, a skoro nie możesz odzyskać hasła to możesz wysłać im dane do konta i nie ma innego sposobu.

Opublikowano

e chyba ty nie kapujesz bo to jest odpowiedz jak im wysłałem dane o koncie id name itkd wszystko nawet o postaci jakie bronie mam na perma i nic więc ty nie kapisz chyba

Opublikowano

a powiedz mi, po co im informacje jakie bronie ... piszesz im o odzyskanie hasła i podajesz tylko to :

ID : (to czym się logujesz do gry)

Email : na jakim stoi konto

Data urodzenia : nie trzeba tłumaczyć

Nazwa (o.0) : Imię i Nazwisko (oczywiście to podane przy rejestracji)

Secret Answer : sekretna odpowiedź na sekretne pytanie ^.^

nic więcej żadnych dodatkowych informacji.

Opublikowano

a powiedz mi, po co im informacje jakie bronie ... piszesz im o odzyskanie hasła i podajesz tylko to :

nic więcej żadnych dodatkowych informacji.

+że jeszcze jak najszybciej przysłali bo NX chcesz kupić ^^

Opublikowano

te czekanie pewnie i tak nic nie da oni nas mają w wielkiej D. jakby nas nie mieli to by już dawno zmienili nam pasy e Pskuller2 napisz mi na gadugadu

kurde sorry cofnolem i znów wyskoczyło !!!! szlak

SORRY ZA SPAM !! ale cofnolem na zielonej strzałce .!!!

///Spoko, ale i tak rypnę warna za duble ... 30 minut różnicy ... - Lenart

Opublikowano

NAPISAŁEM DO załorzycieli POCZTY ONET.pl może oni naprawią ten problem żebym mógł se wysłać link przypominający hasło. SORRY ALE TO JEST PODPOWIEDZ DLA TYCH KTÓRYM NIE PRZYCHODZI HASŁO NA E-Mail na onet jak to pomorze napiszę post o tym jak poradzić sobie z hasłem które nie przychodzi na e -mail

Opublikowano

NAPISAŁEM DO załorzycieli POCZTY ONET.pl może oni naprawią ten problem żebym mógł se wysłać link przypominający hasło. SORRY ALE TO JEST PODPOWIEDZ DLA TYCH KTÓRYM NIE PRZYCHODZI HASŁO NA E-Mail na onet jak to pomorze napiszę post o tym jak poradzić sobie z hasłem które nie przychodzi na e -mail

Co Onet ma do gadania ?

I tak nic nie zrobi ...

Tutaj chodzi o dostarczanie haseł itp do NEXONa i przez NEXON

Wszystko możliwe iż ta opcja nie jest dostępna.

9368_gold.png

Opublikowano

to co cholera mam bezczynnie czekać aż łaskawie mi zmienią hasło ??? i tak mają nas w D. i tego nie zrobią ciągle odpowiadają jedno i to samo że istnieją dwa sposoby a napisałem wszystko co było potrzebne w 3 postach a w 3 opis problemu a w opis postaci !!! i jajco to samo

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...