Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem lewy w tą gre i mam kilka pytan;>

1.jak grać Vicious Summoner i kiedy bede mial tego peta czy cos takiego:P

2.mam narazie 13lvl i niewiem czy oplaca sie robic misje bo w rogu po lewej jest ich bardzo duzo i nie wiem za które sie brac:(

3.Build

4.Czy jak nie bd robil questow to bd slabszy od innych albo czegos nie bede mial?

5.do ktorego lvl jakby co nie oplaca sie robic?

Opublikowano

1. Wkładasz mieczyki i bijesz mobki skillami. Pet na 15 lvlu.

2. Nie opłaca się.

3. Dajesz pod broń w mane, a hp i str rozdzielasz równomiernie. (zamiennie jest ze staffem)

4. Wcale nie będziesz słabszy, niektóre questy tylko warto robić, ale to po 45lvlu.

5. Czego robić? Eq? Myślę, że do 45~66.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

chodzli o questy,

to nie bd robil do 45 zadnych ;P czyli nie musze robic zadnych aby ulepszyc skillle? bo sa jakies treningi w dungeonie.

a jakis quest daje mi peta? czy skill?

Opublikowano

ok sorki:) ja wybrałem twin mam tarantule i jakos idzie;D zostal jeszcze problem ze statami po dawalem i mam tak str 16 dex27 hel 24 spr 17 ;/ jak da sie cofac to powiedzcie jak:D

Opublikowano

zauwazylem ze jak wbilem 20lvl to zniknely mi misje niektore i mam tylko misje 10-20lvl czyli tamte juz nie wazne?

edit: do twin lepszy Beast czy libido bo dawalem w libido:)

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie:

Dałem 2pkt w Blood Bats i typek mi powiedzial ze nie bede tego uzywal, mam cofnac skile? bd musial kupic nowe ksiazki ale mam dopiero 28lvl wiec nie drogo

Czy mozna miec jednoczesnie obie bestie wsesie ze zrobione? bo wiem ze przywolac mozna 1

Chce grac Twin ale nie wiem czy dobrze ze mam Libido

EDIT: moglby ktos napisac w Twinie jakie skile maxowac ( chodzi tylko o Combat) beda +:)

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie:

Dałem 2pkt w Blood Bats i typek mi powiedzial ze nie bede tego uzywal, mam cofnac skile? bd musial kupic nowe ksiazki ale mam dopiero 28lvl wiec nie drogo Blood Bats prawdopodobnie będziesz używał przez jakiś okres.

Czy mozna miec jednoczesnie obie bestie wsesie ze zrobione? bo wiem ze przywolac mozna 1 Będziesz miał więcej niż 2 zapewniam cię.

Chce grac Twin ale nie wiem czy dobrze ze mam Libido Ja bym biła beast (ale tylko dlatego że lubię lewka). To zależy od ciebie.

EDIT: moglby ktos napisac w Twinie jakie skile maxowac ( chodzi tylko o Combat) beda +:)Nie rozwijaj pierwszego, w resztę nawalaj. W przyszłości na 85~90+ zrobisz reset.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

czemu reset dopiero na 85+? to ze teraz wywale w kij kasy to pozniej tez bede musial kupic te ksiegi? a to ze bd mial wiecej niz 1 bestie chodzilo mi czy moge szkolic Best i Libido jednoczesnie:)

edit:TO jakas roznica czy zrobie reset teraz czy na 85+? i skad wziasc tyle kasy na te pozniejsze ksiegi bo z expa jakos malo leci

Staty juz cofnałem i mam 145 do rozdania ktos ma propozycje jak dac?

Slyszałem ze sumoner jest bardzo slaby na hight lvl wiec oplaca mi sie nim grac?

Gdzie isc expic na 30lvl?

Opublikowano

Możesz się szkolić jednocześnie 2 rodzajów summonów. Reset na 85+ ponieważ wtedy dostajesz lepsze skille i stare, słabe skille nie będą Ci potrzebne. Kasy na 50 lvl można mieć spokojnie 10kk + więc o to się nie martw. Co do statów - według mnie na globalu, przynajmniej na twoim poziomie dawać staty pod broń (Twin Sword), a resztę punktów poświęcić na health. Summoner jest dosyć słaby, ale gdy dostanie skille cosmos staję się o wiele silniejszy. Na 30 lvl jak dobrze pamiętam to Heighrap, czyli taka lodowa ziemia lub Request Beach, na początku las potem masz plaże itd. Dokładnych nazw nie pamiętam.

@EDIT

Podam Ci też info na temat summonów.

Libidio - potwory dłużej trzymające się przy życiu, czyli mają więcej defa i HP, ale w zamian za to mają też mniejszy atak. Dobre dla

Twin Sworda ponieważ atakują z dystansu i nie plątają ci się pod nogami. Są też dobre dla Staffa, ponieważ mają dużo HP i dłużej się trzymają kiedy trzeba odciągnąć od niego moby.

Beast - potwory które mają duży atak, ale obija się im to na małej ilości HP i defa. Są dobre pod pvp dlatego, że mają duży atak. Dobre dla Staffa, ponieważ odciągają od ciebie moby i atakują moba centralnie, nie z dystansu. Dla Twin Sworda są przydatne tylko do PvP (moim zdaniem).

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

czemu reset dopiero na 85+? to ze teraz wywale w kij kasy to pozniej tez bede musial kupic te ksiegi? a to ze bd mial wiecej niz 1 bestie chodzilo mi czy moge szkolic Best i Libido jednoczesnie:)

edit:TO jakas roznica czy zrobie reset teraz czy na 85+? i skad wziasc tyle kasy na te pozniejsze ksiegi bo z expa jakos malo leci

Staty juz cofnałem i mam 145 do rozdania ktos ma propozycje jak dac?

Slyszałem ze sumoner jest bardzo slaby na hight lvl wiec oplaca mi sie nim grac?

Gdzie isc expic na 30lvl?

A wyprzedze następne pytanie:

Po 34lvlu idź expić do Dungeona w Request Beach.

tlofbnowe2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...