Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Dochodzi Na Spota I Używa Return Scrolla!

helpme55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... tak jak napisane w temacie bot dochodzi na spota i używa return scrolla, jak to naprawić? Wszystkie opcje w return to town mam odznaczone ale to niepomoga.Gdy bot doszedł już na spota to odrazu wyłączyłem bota wyrzućiłem return scrolle tak aby nie mógł ich użyć potem włączyłem i normalnie atakował, gdy je podniosłem to dalej atakował potwory i był gites.Chodżi o to że niechciał bym wogóle ingerować w bota, chcem aby sam wszystko robił a gdy ten używa return scrolla po dojściu na spota to robi loopa spowrotem leci na spota i tak w kółko przez co musze wbijać do silka i wyrzucać returny na ziemie i podnośić.Chcem aby bot używał returna dopiero po skończeniu sie strzał czy potów.Dziękuje z góry za odpowiedżi i pozdrawiam.

Admin Cienia
Opublikowano

Na 100% zła konfiguracja, z półtora/dwa lata temu wiem że miałem podobny problem :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Zła konfiguracja? może troche jaśniej? co mogłem zrobić żle? wydawało mi sie że wszystko zrobiłem ok.

Właśnie sprawdzałem konsole bota i o to co tam znalazłem:

-Walk Toward 5284,887 (Ostatni punk dojścia na spot)

-Kill Horse

-Add Hunting Area 5284,887 with radius 75

-Outside Hunting Area ARG!

-Too Far from hunting area, outside town... try to resume walkscript to hunting area...

-Can't find scrypt to resume, let try harder...

-Sorry you lost me... let go back to town...

-Bot casted Return Scroll

-Return Scroll (Cast Detected)

No i jestem spowrotem w wiosce bot kupuje sprzęt i spowrotem na spot używa scrolla i tak dalej i tak dalej...

Prosze o Pomoc!! co żle zrobiłem że tak sie dzieje?

Opublikowano

Prawdopodobnie masz za daleko od spota ostatni "Walk Point". Zrób nowy skrypt z dojściem na spot lub ustaw "Hunting Area" w ostatnim "Walk Poincie". Powinno pomóc ;) .

Opublikowano

Miałem tak właśnie ustawione jak mówisz i niedziałało i tak, ale to już nieważne bo naprawiłem to jakoś błąd był w tym że w złej kolejnośći ustawiałem hunting area i start bot, a teraz mam tak ustawione i działa:

"5277","893","1" (Ostatni walk point)

"cmd","[kill horse]",""

"cmd","[clear hunting]",""

"cmd","[start bot]",""

"cmd","[add hunting]","5277;893;75"

"cmd","[start bot]",""

Temat do zamknięcia i otwieram nowy:)

Pomocnik
Opublikowano

"5277","893","1" (Ostatni walk point)

"cmd","[kill horse]",""

"cmd","[clear hunting]",""