Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hax

wala9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam pytanie wszystjie haxy jakie dciagnalem crashuja i po maksymalnie 15 min gry u was tez tak jest? czy to tylko u mnie. ewentualnie co mam zrobic aby sie tak nie dzialo?

Opublikowano

czesc mam pytanie wszystjie haxy jakie dciagnalem crashuja i po maksymalnie 15 min gry u was tez tak jest? czy to tylko u mnie. ewentualnie co mam zrobic aby sie tak nie dzialo?

moze zmien injectora najlepiej na naeron , wylacz antywira albo jeszcze moze pomoze net framework 4 u mnie pomogla zmana injectora

aa i najczesciej crashuje nospread

Opublikowano

Rczej nie wina hacka.. napisał że wszystkie mu się crashują, co sugeruje coś innego.. ale co to już nie wiem..

Dajesz -? To się przynajmniej podpisz i powiedz za co. Jak to nie to ****.

Opublikowano

a możę masz opcje GM crash i jakimś fartem trafiasz na niego albo po prostu masz stare hacki lub ijnector?????????????? a możę za słaby komp i nie możę dzwignąc jeszcze tego hacka ????? jaki masz proc??? i ile ramu

Opublikowano

mi wyskakuje "Failed to inject!" co wydaje mi sie ze oznacza iz zly jest hack a nie injector a injector mam Nauron'a bo uwazam ze jest najlepszy

:)
Opublikowano

Admin zamknij ten temat jest to niepotrzebne nabijanie postów według mnie moze ktoś jeszcze tak twierdzi

Opublikowano

To może być wina injectora. Niektóre które, sprawdzałem przy robieniu spisu właśnie crashowały grę.

Weź jakiegoś stąd. Wszystkie działające:

To jest ukryta treść, proszę

@UP dzięki za spostrzeżenie, ale twój post się nie różni..

@UP no i jeszce double post...

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...