Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SE k850i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zamawiam sobie SE K850i, ale przed zamówieniem chciałbym się was czegoś poradzić,

1. Podobnież większość SE się psuje, czy i ten tak samo ??

2. Jak z baterią ?

3. Chcę go kupić z allegro za 450zł, czy opłaca mi się czy może lepiej wydać pieniądze na jakiś inny telefon ??

Chcę go kupić ponieważ bardzo mi się podoba oraz dobry aparat ma 5mb pixela, a bardzo mi potrzebny telefon z dobrym aparatem.

Proszę o doradzenie, Dzięki.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

1. Z tym jest tak samo ;/

2. Bateria...dokładniej to o co ci chodzi?

3. 450 zł...myślę, że się opłaca jeśli telefon jest sprawny, dołączony jest cały zestaw itd.

Znawca
Opublikowano

2. Z baterią pewnie jak z każdym SE, słaba, bo SE ma sporo opcji, ale cóż jak ma się ładowarkę to nie problem :)

Opublikowano

Jeszcze mi kolega doradził nokia n73 i chciałbym się zapytać który z tych telefonów jest lepszy ??

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano
2. Z baterią pewnie jak z każdym SE, słaba, bo SE ma sporo opcji, ale cóż jak ma się ładowarkę to nie problem :)

a ja się z tobą nie zgodzę :D mi w starym SE k510i bateria trzymała ok tydzien+

:} dobrze sformatowana bateria dłużej trzyma ;)

ale w zasadzie to nie polecam ci brać tego telefonu ...

Opublikowano

Ja nokia :D

SE ssie xD

Nokia lepsza bo dłużej trzyma bateria :>

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Lool... Widze ze sie znacie ... Nokia ma SYMBIANA co jest pro oprogramowaniem moze wiekszosc wie o co chodzi ... Mam tą nokie tylko wersje muzyczna ktora jest fajniejsza z powodu obudowy ;] Wiec radze poczytac cos o symbianie (tak jak windows na kompa :])

Opublikowano
Lool... Widze ze sie znacie ... Nokia ma SYMBIANA co jest pro oprogramowaniem moze wiekszosc wie o co chodzi ... Mam tą nokie tylko wersje muzyczna ktora jest fajniejsza z powodu obudowy ;] Wiec radze poczytac cos o symbianie (tak jak windows na kompa :])

Tak, wsadzili symbiana do takiego gówna... Nie polecam N73, mój dobry znajomy ją ma i zawiódł się bardzo...

No i pierwszy raz spotykam z czymś takim, że SE często się psują... Od 4 lat używam SE i nawet z joystickami nic sie nie dzieje.

Bateria to może jedyny problem, SE są mocno "żrące".

Jak na tą cene to imo lepszego telefonu niż k850 nie znajdziesz

@Down

Sam mam teraz k800i i chwalę go sobie bardzo. Jesli sie nie napierdala joystickiem to moze sluzyc przez lata ;d

Opublikowano

Najlepiej kup sobie Nokie N95 ale cena 1 300 zł więc drogo.

Moim zdaniem SE k800i jest narazie tanim ale doskonałym se bo tearz każde nowe se to to samo tylko inna obudowa 800i kupisz za 300 zl nową na allegro prosto z angli

Opublikowano
No i pierwszy raz spotykam z czymś takim, że SE często się psują... Od 4 lat używam SE i nawet z joystickami nic sie nie dzieje.

Wiesz...jak ktoś używa spokojnie, powoli to może się nie psuć, ale jak ktoś co chwile wyciąga go z kieszeni napier**** w klawisze to długo nie pociągnie :P