Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fantasticworld [Dedyk] [Pl]

Sm0kie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurde coś teraz chwile off jest.

PS. kowal na +9 jest 70% a na +1 90%. (tylko na parte,bojowy i epiki jest tak jak napisałeś). Ten s/s chyba z bety był bo nie ma kamieni duchowych u handlarza.

Opublikowano

Z powodu problemów technicznych serwer zacznie działać jutro w granicach godziny 14:00.

Za wszelkie problemy przepraszamy i obiecujemy nagrody.

Przyznamy się że w styczniu kupujemy nowego LEPSZEGO dedyka, a więc lagom mówimy PAPA.

Niestety turniej gildii musimy przenieść na następny tydzień.

Jeszcze raz przepraszamy.

ja pierdole, znów się zaczynają obiecanki cacanki..

g0Tef.jpg

Opublikowano

Server nie padł tylko Problemy techniczne są

A pozatym prosiłem o minusy a nie plusy jeżeli server sie podoba lub nie ;D

sygna2ow.jpg

Opublikowano

W piątek zostanie dodany pakiet nowych questów.

Za problemy techniczne które miały miejsce wczoraj przepraszamy.

W kwietniu kupujemy nowego dedyka.

02758850976702993171.png
Opublikowano

"Przyznamy się że w styczniu kupujemy nowego LEPSZEGO dedyka, a więc lagom mówimy PAPA."

"W kwietniu kupujemy nowego dedyka."

W kwietniu okaże się, że nowy dedyk będzie w czerwcu, w czerwcu okaże się, że to wcale nie chodziło o czerwiec 2011 tylko 2012 itd...

Opublikowano

Hmm nudny zapewne nie jest Fajnie sie gra zeby być pr0 trzeba troche pograć ;D

Ga może łaskawie doda nam nowe zbroje mieczy raczej nie bo wtedy pvp było by bez sensu ;D

Dla mnie jest całkiem spoko ;D

Zapraszam do Grania na Serverku ;P

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Jeszcze kiedyś grałem w to ale mi się znudziło bo mi ciągle wszystko na 3 palilo...

Metin2 PL Ninja Dagger 50 Level

KingWorld Wojownik Body 80 Level

Opublikowano

Podpisując sie Pod Powyższe Wypowiedzi także przestałem grać . tam juz są gracze ktorzy nic nierobią bo maja all +9 i spory lvl ... i też sądze że bez SMS niema tam gry bo kto będzie wierzył ze uda mu sie coś zrobić na +9 bez metalu

Opublikowano

Wole hwangi bez mozliwosci wkladania kd niz metale oraz 6 i 7 w tym waszym is. Co dodaliscie dzisiaj? Bo jakis patch byl ;f

Opublikowano

Dlatego ja czekam na jakis fajny serwerek dedykowany i zmykam z FW bo szkoda mi juz hajsu zeby moc sobie normalnie pograc ;] A tutaj? 0 smsow - 0 gry. Dodajcie do is Bronie, zbroje , helmy , tarcze i inne szity ale dodajcie metale/ 6i 7 ;f

Ogarnij spopi kolana i patrz kogo bierzesz do teamu. Mam na mysli nexta i jego pro elo moderatora. Za skierowane slowa do niego "chuj Ci do tego ile razy koncze gre" dostalem bana do 1 kwietnia na forum.

Czekam na updata od miesiaca? czy poltora miesiaca?:<

Opublikowano

Co tu dużo mówić, serwer na poziomie. Co chwila jakiś patch poprawiający komfort gry. Mnóstwo osób czeka na s2. Nic dodać nic ująć.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

No wiec bardzo zawiodlem sie na Spopim. Wykasowal moje wszystkie konta - nie wiem za co. Wydalem na jego serwer ponad 140 zlotowek smsami, a on tak poprostu wyrzucil je do kosza. Nie spodziewalem sie tego po nim ale widac, ze chlopak potrafi wszystko. Napisalem na support, moze odpowie, a moze nie. Szczerze to zmarnowal moje cenne miesiace z SpopiMT2, ReloadSpopiMT2, TheNextLand, FWmt2 i tak wszystko padnie, a i pozdrawiam GMa "NeXt" ktory nie potrafi moderatorowac i ma adhd. Rowniez "Vaskera" pro elo administratora forum i strony, a jak narazie tylko zepsol strone i nie wchodzi nigdy na forum.

Spopi kilka slow do Ciebie. Obiecujesz bog wie co, a nie dajesz nic. Naklaniasz tym tylko do wydawania hajsu na IS. Ja wydawalem bo szkoda mi bylo tracic godziny na szukanie metali po rozsadnej cenie na rynku. Nie wiem za co dostalem delete wszystkich kont ale mam nadzieje, ze to odkrecisz bo mysle, ze to jednak nie Ty, a jakis bug albo nie porozumienie. Obiecales mi, ze jedna wpadka i usuwasz konta. Dobra spoko ale ja nic nie zrobilem, gdzie sa dowody? Chlopie ja zrobilem wiecej dobrego dla tego serwera niz zlego.

POZDRAWIAM PRAWDZIWYCH & CZYSTYCH GRACZY. !

Sobian 105lvl BODY , DELETE.

@EDIT!

moja postac jest w ranku, zapewne sa pozmieniane hasla. ;f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...