Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poczeba Wsparcia Finąsowego

Michaeel107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich na nowym temacie.Chcę z tego miejsca powiedzieć wam ze nowy server dedyk już powstaje i potrzeba na początek małego wsparcia finansowego chętnych do wsparcia proszę o napisanie na pw.Mam nadzieje że kilku z was pomoże postawić server na stałe.Wszystko o wsparciu powiem na pw chętnym np w jaki sposób można zapłacić mała kwotę kasy na server itp.Admin obiecał tym którzy pomogą serverowi mała kwotą zostaną odrazu przyjeci oni na GM servera.Thx i mam nadzieje że pomożecie.

Opublikowano

Kolego grabisz sobie,

Po pierwsze zobacz co napisałeś nad moim postem a co napisałeś mi na pw:

nie admin powiedzał ze kazdy kto da kase na server bendzie miec gm na stale on niemoze dac tyle

Zdecyduj się wreszcie, psów na kasę szukacie ?

Poza tym, gdy zrobiłeś ten temat wcześniej to temat został zamknięty, nie wiem jak bardzo jesteś uparty, ale wiem, że jeżeli tak będziesz się prosił to nic nie zdziałasz...

Użytkownicy MPC to nie sponsorzy, których można tak łatwo wykorzystać, więc nie wiem co Ci się uroiło w tej główce.

Poza tym Odświeżasz temat po 3 minutach gdy nikt nie odpisał...

sygnaqg.png

Natural by me.

Opublikowano
"nie admin powiedzał ze kazdy kto da kase na server bendzie miec gm na stale on niemoze dac tyle gmow bo jak to bedzie wyglondalo sami gm na serwerze.."

Nie mam zamiaru wchodzić z Tobą w dyskusję, temat do zamknięcia.

@edit

Lol teraz wysłałeś mi taką wiadomość:

To niejest zaden chwyt cos zacos co nie admin powiedzał ze kazdy kto da kase na server bendzie miec gm na stale on niemoze dac tyle kasy wiec obeicał cos za cos

Chyba jako dowód że napisałeś tak a nie inaczej, nie wyjdzie Ci...

sygnaqg.png

Natural by me.

Opublikowano

Wiado Od Admina Servera: Cytuje :Kumpel odpisał mi że jeden z uzytkowników forum napisał do niego wiadomosc o trecci ze server niebendzie dzałac itp potem napisał na temacie połowe wiadomosc kumpla co oznacza ze prubował nastawic was przeciwko temu uzytkownikowi czyli kumplowi.Teraz oswiadczam wszystkich ze :

Mam na imie Tomek.

Mam 19 lat

Jestem w klasie Informatycznej.

Server bendzie napewno dzałac wiec prosze o niepisanie wiadomosc typu :On niestawi servera tylko prubuje wam przekupic a potem wam nieda Gm lub tp.

Niemasz zamairu wesprzec server nie dawaj zbednych komentarzy.

• Dodaj nową pozycję...