Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Postawić Serwer No-Hamachi

PieSX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak. Szkoda. Grałem kiedyś w metina na pierwszym jedynym privie. I było świetnie dopóki nie wypościli silnika i forum zalała armia hamachi serwów. A ty właśnie zepsułeś tą grę. W około miesiąca przyjdzie 100 serwerów i zaczną się spamy. Przestaną istnieć normalne serwy bo zaleje je armia badziewnych 4funow. Nie byłeś pierwszy który to rozgryzł ja z kolega już mieliśmy postawionego dedyk ale uznaliśmy ze to nie w tym rzecz. A ty mówiąc prostym językiem pogrzebałeś plemiona żywcem.

Edit:

Zlituj się i okaż trochę serca plemionom. Usuń ten poradnik.

Sklepy sms do serwerów mc, launchery non-premium i premium, własne klienty do gry z "kostomizowanym" menu, aplikacje statystyk serwera na androida.

Pisz śmiało na priw co potrzebujesz. Odezwę się jak tylko przeczytam wiadomość.

Opublikowano

up nie będzie jak z metinem a nawet jeżeli to metek jest cały schackowany i dlatego ludzie grają na priwach więc wątpie że będzie tak jak z metinem bo plemiona nie ma żadnych bugów i w plemionach masz sp gdzie dostajesz pp więc ludzie będą woleli grać na plemionach polskich

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Nie będzie priwów plemion bo silniki są zajebiście zapluskwione ... I kwestia msc i priva nie ma...

madoxlogo.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mogę postawić serwer na dedykowanej maszynie z następującymi specyfikacjami:

Procek: Core2Quad Q6600

Ram: 6 GB

HDD: 160 GB

Łącze: 200 mbit

Windows server 2008

Bez opłat,o ile serwer w ogóle będzie jakoś funkcjonował.

Stronka będzie z domeną *.gamerzcorp.com

Serwer oczywiście 24/7.

Kontakt pod mailem [email protected]

E-mail dostępny także jako MSN(windows live messenger) i ten właśnie komunikator preferuję.

Jako,że sam opłacam dedyka i udostępniam go za darmo,osoba współpracująca otrzyma 30-35% dochodów.

W końcu 60 euro piechotą nie chodzi a serwer muszę jakoś opłacać,prawda?

Oczywiście,wszystko do uzgodnienia.

Najpierw http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf <= , potem pytaj !!!

silkrsygxxpm9.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

/ Podpinam na życzenie. Jeżeli będzie duży spam to odpinam + close.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Rekrut
Opublikowano

Za postawienie serwera, jaka kara grozi za zlamanie praw autorskich? I jak to sie odnosi do serwerow, ktos stawial dostal kase/nie dostal?

Dasz upa do silnika

Opublikowano

Nie słyszałem o karach. Infernal-wars i wiele wiecej innych serwerów stoi i nikt się tym nie zajął. Kiedyś rozmawiałem z team plemiona.pl i pytałem czy coś zrobią z prywatnymi serwerami to oni odpowiedzieli mi "Co Ty myślisz , że nie mamy co robić?" Wolałem napisać to żeby nie było potem , że nie poinformowałem Was , że to jest nielegalne . Silniki masz na form i w tym temacie też/.

Chciałby ktoś ,żebym napisał poradnik jak postawić serwer na Dedyku z Linuxem / BSD ?

madoxlogo.jpg

Opublikowano

Nie słyszałem o karach. Infernal-wars i wiele wiecej innych serwerów stoi i nikt się tym nie zajął. Kiedyś rozmawiałem z team plemiona.pl i pytałem czy coś zrobią z prywatnymi serwerami to oni odpowiedzieli mi "Co Ty myślisz , że nie mamy co robić?" Wolałem napisać to żeby nie było potem , że nie poinformowałem Was , że to jest nielegalne . Silniki masz na form i w tym temacie też/.

Chciałby ktoś ,żebym napisał poradnik jak postawić serwer na Dedyku z Linuxem / BSD ?

Ja chciałbym

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mogę wykupić stronę .pl na życzenie tego co stawia , oczywiście wiąże się to z naszą współpracą . Jak coś to pisać na PW .

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja chciałbym . Ale oczywiście na linuxie działało by bez hamachi czy czegoś innego pod linuxa ?

Opublikowano

Aha no to niech ktoś zrobi tuta jak najszybciej to wykupie dedyka i robimy serwer .

Może razem coś wykombinujemy?

Ja mam dobre pliki prowadzę z Jahahah server i może byś z nami zrobił tylko podaj nr gg.

• 1 miesiąc temu...
Uczeń
Opublikowano

A nie jednak działa!!! Świetnie. Tylko jak przestawić na język angielski, a może ktoś ma spolszczenie?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czy jest jakas osoba chetna do wspolpracy i ktora ogarnia ten temat (chodzi o stawianie serwera na linuxie)

Mam serwery dedykowane i mozliwosc wykupienia domen .pl!

Posiadam duzo pomyslow co do Plemion!

Zyski beda dzielone na pol!

Jak cos gg: 8580848

baner%20mpc.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...