Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Jest Najlepsza Brón Dla Medyka,Którą Można Kupić W Itemshopie?

mate1

Jaka jest najlepsza brón dla medyka,którą można kupić w itemshopie?  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka jest najlepsza brón dla medyka,któr? mo?na kupi? w itemshopie?

• K1
      13
    • MP7A1
      41
    • P90
      1
    • Inna-napisz w temacie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daje ci ( + ) bo to dobre pytanie ale dobre jest MP7A1 i tagrze K1 ale mocniejsze jest MP7A1 dla mnie mam K1 na acc swoim i wymiata tagrze wiesz.xD

Opublikowano

Gralem tymi wszystkimi i jezeli strzelasz ze sredniej odleglosci i dalekiej i masz dobrego cela to bierz k1 a jezeli strzelasz ze sredniej odleglosci i np. wiecej osob do zabicia to mp7a1...porownywalne bronie ale wole chyba mp7...

Opublikowano

Dla mnie MP7 jest pro :) K1 jest spoko , bo od małego lvl'a.Ogólnie 2 bronie są dobre , lecz jak dla mnie MP7

APB :

Nick: rOckHe4d

Clan : MPC Demons

Serwer : Patriot EU2

Enforcer :)

Daj minus-

Opublikowano

Dla mnie MP7 jest pro :) K1 jest spoko , bo od małego lvl'a.Ogólnie 2 bronie są dobre , lecz jak dla mnie MP7

zaglosowalem na mp7. duzy dmg, duzo amunicji, ja z jednego magazynka sciagalem nawet 4 osoby ;D

Jednak K1 tez jest bardzo dobre. ma duza szybkosc ataku i obrazenia tez niczego sobie.

P90 bylo kiedys fajne teraz jak dla mnie to lipa.

Opublikowano

K1 lub TMP9 - dobra celność i dmg nawet nawet, dla mnie mp7 jest takie se, za cenę mp7 w dinarach (33k) i kredytach (650) można kupić k1 trzy razy (11k i 215 kredytów). Ja bym wybrał k1 lub tmp9, ale to do Ciebie należy ostateczny wybór. :P

Mój kochany lapek:

Intel Core i5-450m 2.4ghz || ATI Mobility Radeon HD 5730 1gb DDR3 800mhz, GPU 650mhz || 4GB ram DDR3 800mhz || Win 7 64 bit

retailzoor.jpg

Opublikowano

Najlepsze jest MP7A1 a zaraz po tym k1

Pomogłem? Daj + i 5*

Nic nie jest prawdziwe,wszystko jest dozwolone

xpr00g4mer112.gif

Opublikowano

MP7A1 bardzo dobra broń. Wiele ludzi z nią lata i pewnie są z niej zadowoleni. Sam kiedyś miałem i jest super. Szybka, sporo amunicji i łatwa do ogarnięcia. Polecam wszystkim.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

sam mam mp7 golda,dokupilem sobie mp7 zwykle(czarne i kazdy mowi ze haxem jestem) mam tez p90 i jest super,choc bardziej wole mp7

kto nie wierzy niech zagladnie na profil forest2221 na g1

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...