Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Dla Gracza Z Top 10

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Polacy sprytnie unikają banów :)

No właśnie widzę .

Straciliśmy podium .

Bo jak patrzałem z miesiąc temu polska zajmowała silne 2 Miejsce :P

9368_gold.png

Opublikowano

mi juz raz zbanowali konto z lvl major2 i mnie hu* strzelil jak zobaczylem ze mam bana ! gralem wszystko normalnie . . . az do osiagniecia majora1 i potem nie wiem czemu pokusilo mnie o uzywanie hackow ! pohackowalem dobre 2 tygodnie pozniej budzie sie rano odpalam CA a tutaj banik . . . o.O i teraz sobie wyobrazam jak wkor***** byl -INeeDMoneY_ :P ale jedyne co ratuje przed powieszeniem sie jak to powiedzieal kolega wyzej fakt iz koles zaczal grac od nowa :) i juz nie laduje kasy w gre :D (prawie)

Opublikowano

mi juz raz zbanowali konto z lvl major2 i mnie hu* strzelil jak zobaczylem ze mam bana ! gralem wszystko normalnie . . . az do osiagniecia majora1 i potem nie wiem czemu pokusilo mnie o uzywanie hackow ! pohackowalem dobre 2 tygodnie pozniej budzie sie rano odpalam CA a tutaj banik . . . o.O i teraz sobie wyobrazam jak wkor***** byl -INeeDMoneY_ :P ale jedyne co ratuje przed powieszeniem sie jak to powiedzieal kolega wyzej fakt iz koles zaczal grac od nowa :) i juz nie laduje kasy w gre :D (prawie)

On -INeeDMoneY_ otrzymał bana za to iż tą postać kupił.

Na forum było dość głośno za handel właśnie tym kontem

9368_gold.png

Opublikowano

Pivosh dokladnie... ja mam mocne glosniki, jak nikogo w domu nie ma to slysze kroki juz dokladnie i wiem gdzie kto jest ... znam dobrze sztuki taktyczne i gram lbem a nie oczami ( chociaz dobre oczy tez pomagaja) ale chodzi o to, ze nooby leca na pale i nie patrza w co i gdzie strzelaja ;)

i wlasnie za to, ze mam dobrego skill czesto wylatuje z pokoju, albo nawet ostatnio, dlatego ze zabilem kolesia w glowe z noza 0__0, strach grac z elitami, bo nabijesz sobie np 4:10/5 i od razu lecisz i czas stracisz ;/. Blad tez nexonczyka, ze nie pilnuja tej opcji kikania... bo przeciez oni powinni kickowac a lamanie zasad ustalonych przez graczy w tym pokoju, a oni kickaja za nic .... ehh no ale to cale zycie... NX sa drozsze jak G! od warrocka, ale juz CA jest lepsze, pod tym wzgledem ze 50% mniej hackerow i noobow, oraz lepsza dynamika itp i G! bardziej leci sobie w kulki jak nexon ;) ale nie mozna mowic, ze nexon nie ;)

Tak wiec, mokujin pewnie dostal bana za to co mowilem, bo gralem z nim wtedy i plakalo dziecko i pewnie zreporcilo, bo zrobilo screena jak leci z belki (lol). Zostaje tylko na wyzszych lvl'ach grac jak noob i NPC, czyli latac po prostej nie tanczyc i skakac ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...