Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Dla Gracza Z Top 10

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogłaszam, iż gracz -INeeDMoneY_icon_col02.gif, który wbił 3,873,676 expa i kd/r 2.38 został zbanowany.

Może większośc z Was o tym wiedziała, jednak nie było tego tematu na forum.

Gośc wydał fortune na NX. Czekam na wasze opinie.

@edit

Przemieżając kraine statystyk CA natknąłem się na inną, ciekawą rzecz.

Mianowicie, gracz MQKuJiiN1 icon_col02.gif z Turcji został zbanowany 3 dni temu. Jak okazuje się, MQKuJiiN1 to znany CX_DAVUT_CX, został zbanowany za handel kontami, pisałem o tym jakiś miesiąc temu :)

Opublikowano

To nieźle się wkopał... czas i pot, który włożył w grę poszedł się jeb*ć ;//

Co ciekawe, w pierwszej 5 najwyżej zbanowanych lvli jest 4 turków.. :)

Opublikowano

Turcy to 95% cheaterzy więc nie ma się czemu dziwić.

Szkoda tylko tych setek $ ^^

Opublikowano

O kurde tyle forsy w błoto i setek godzin grania poszło na marne ale i tak turcy to hakerzy w wiekszości.

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Zazwyczaj jak wchodzę to na serva to jest turek z hackami, i trochę to wkurwia ... ciekawe co zrobił jak się dowiedział o banie xD^^

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

Opublikowano

stawiam ze zabil low rankera i ten sie zemscil i dal reporta

pewnie za tyle kasy co wydal w combata moglby sobie chate wybudowac xD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Grałem z nim (zresztą z davutem też grałem, spoko gość xD ) miesiąc temu jeszcze na moim " starym" koncie ( zbanowanym, wydałem na nie ok. 100 zł...). Szkoda mi gośca.... Wydać od ch*ja pana kasy i poświęcić na grę tyle czasu a poźniej dostać bana od je*anego nexona za wydane min. 10.000 euro... Współczucie.

Opublikowano

Za free tego bana nie dostał .

Zasłużył sobie ....

Na forum NEXONA widziałem raport o tym iż chce sprzedać postać

Mógł to robić jakoś bardziej dyskretnie .

Jest to wyłącznie jego wina.

Ten co kupił również stracił kaski

9368_gold.png

Opublikowano

co do banowania ze strony nexona nie mam zadnych znakow zapytania ! dostalem juz bana i wszystkie informacje dotyczace banowania sa jawne tylko dla ciebie i SGM ! do tego przychodzi powiadomienie o banie na e-maila a co do hackow tego kolesia to widzialem jak walnal 8 hedow pod rzad . . . nie zraportowalem go bo szkoda mi czasu na turkow ! juz ich tyle zbanowalem ze az glowa boli . . . ale szczerze to nie wiem dlaczego jest wam szkoda go . . . bo wydal duzo na nx ? nikt mu przeciez nie kazal wysylac i pakowac tyle kasy w gre :) a co do tego on znal Polski i Niemiecki :P

Opublikowano

co do banowania ze strony nexona nie mam zadnych znakow zapytania ! dostalem juz bana i wszystkie informacje dotyczace banowania sa jawne tylko dla ciebie i SGM ! do tego przychodzi powiadomienie o banie na e-maila a co do hackow tego kolesia to widzialem jak walnal 8 hedow pod rzad . . . nie zraportowalem go bo szkoda mi czasu na turkow ! juz ich tyle zbanowalem ze az glowa boli . . . ale szczerze to nie wiem dlaczego jest wam szkoda go . . . bo wydal duzo na nx ? nikt mu przeciez nie kazal wysylac i pakowac tyle kasy w gre :) a co do tego on znal Polski i Niemiecki :P

Po pierwsze 8 headów pod rząd to nie muszą być hacki. Zdarza się nawet 12 i oczywiście bez hacków. Po drugie to nikt mu nie kazał, ale wysłał i przejebał kase ( tak jak ja :angry: ), o czasie już nie mówiąc...

Opublikowano

Gość sobie musiał zasłużyć na bana , tak jak ja...;/

To jest coś okropnego jak grasz rok w grę, i w 1 dzień się logujesz a tu komunikat o banie... przesrane.

Na szczęście nie byłem taki głupi zęby realną kasę na grę przejebać xD

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

0__0, to sie laczy... 3 dni temu z nim gralem na death roomie i low lvl plakal ciagle, ze hakuje i powiedzial, ze go zraportuje... a wiecie czemu? bo mial raty 37:2 i to, ze skakal z tych szczebelek nad schodami, i koles mowil, ze ma fly hacka <LOOL>

Opublikowano

0__0, to sie laczy... 3 dni temu z nim gralem na death roomie i low lvl plakal ciagle, ze hakuje i powiedzial, ze go zraportuje... a wiecie czemu? bo mial raty 37:2 i to, ze skakal z tych szczebelek nad schodami, i koles mowil, ze ma fly hacka <LOOL>

Zawsze trafi się dziecko które nie potrafi grać i na dodatek nie odróżnia skilla od haków . <_<

9368_gold.png

Opublikowano

Trafili tak że sami sobie narobili ich sprawa niepotrzebnie tak inwestowali w konto to tylko gra :D

To tylko gra.Zgadzam się z tym.

Tylko ile on w to kasy wtopił o.O

Ja na jego miejscu bym się chyba powiesił .

Ale to Turek to co tam :)

9368_gold.png

Opublikowano

A mi się zdarzyło kilka razy wylecieć z pokoju za skilla. Bo gram na dobrych słuchawkach, a te są w stanie zastąpić WH.

PiVoSH1992.png
Opublikowano

A mi się zdarzyło kilka razy wylecieć z pokoju za skilla. Bo gram na dobrych słuchawkach, a te są w stanie zastąpić WH.

Przestań ...

Ja ostatnio zrobiłem Fantastica i za 10 minut byłem zaraportowany iż haków używam o.O

o wywaleniu z Rooma nie mówię .

A najlepsze jest to iż wywalił mnie Jakiś CPT ...

Nie rozumiem .

jest już zaprawionym graczem a nie odróżnia skila od haxów -.-

9368_gold.png

Opublikowano

Turcy kaleczą w Combata , dlatego w wiekszosci są hackerami :D . Turasy są tylko dobre w robieniu kebaba xD

qtaseq.png
Opublikowano

@omek

Taa. Walniesz +ultra i vote kick ^^. Dlatego gram na platinium, tam są bardziej wyrozumiali.

@all up

Turki to hackerzy? No ok, zgadzam się. Ale prawda jest taka,że to MY (patrz.polacy) jesteśmy większymi hackerami. Ja jakoś częściej widze polaka z tele-killem niż turka. Nie twierdze,że nie hackują. Lecz sami im to wypominamy, a sami nie jesteśmy lepsi.

PS:Żaden z tych 4 turków, nawyżej zbanowanych nie wyleciał za hacki.

PS:CX_DAVUT_CX nie był turkiem!

Opublikowano

No Turcy są na 2 miejscu w zbanowaniach za haki itp.

Polacy zajmują czwarte .

O to wielka trójca zajmująca podium pod względem banów :

1.82907498.pngNiemcy

2.TR.pngTurcy

3.IT.pngWłosi

A Polacy zajmują miejsce tuż za podium

4.PL.png

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...