Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawy Organizacyjne!!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ nasza grupa musi być tylko i wyłącznie Top 1. Musimy zrobić podsumowanie. Mamy 12 wiernych dropsów. Simpson wpierdala obecnie w McDonald's bo wygrał za zrobienie Naj naj naj loga za co mu wszyscy dziękujemy. Jeżeli oczywiście macie jakieś propozycje piszcie śmiało. Możecie mnie tutaj chwalić nie widzę problemu, czujcie się jak u siebie w domu. Aaaa i jeszcze jedno pamiętajcie Seldek to Miszcz !!!

Opublikowano

@up

Ale najpierw niech postawi przed sobą miskę. : D

Goł goł pałer mentos!

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Seldek czy to ma znaczyć że Paradox jeść nie dostanie??

Nie słyszałeś kiedyś powiedzenia :

Paradox głodny, Paradox zły??

Nie zdziw się jak rano swojej lodówki nie znajdziesz...

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Aaaa!Zjem cie!A ja chrzanie i z mak donalda żarcie kradnę.

@999postów

Opublikowano

Taka jest prawda, Azerf, dlaczego kupiłeś wtedy Miętosy Ofcufki zamiast Miętosy Miętufki.

Ave Mientosy!

Simpsonowi ukradli jeśli coś lodówkę. Dowiedziałem się zaraz po tym jak mu ukradli. Dziwne O_O.

Sprzedam lodówkę, bez lodówki! Gratis Mientosy!

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano
xD i jestem mentosem !

Aciek masz jeszcze tą lodówkę ?

Mam zamarażalnik, chcesz? Mientosy min(3)t gratis.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano
Oki a ile za to ?

<> Kiedy robimy napad na MC DONALDA ?

W MC Donaldzie są Orginalne podrabiane : /... Myślę, że tak jak Ci dopłace może być, co ty na to?

Opublikowano

Ok ale dopłacisz mi 1 Cent i ani grosza Więcej ok ?

no chyba ,że nie masz drobnych to dasz mi 2 euro a ja ci wydam 3 + sznurówki ok ?

@Topic

Och nie ! De Wi Aj Pi ma więcej członków niż my mientosów !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...