Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][De]New Private Serwer - Hades

Google Bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

server polecam, mam daggerke z good eq ale mam pewien problem z clientem, otóż ściągnełem rozpakowałem i wpisuje passy, a tu niewłaściwe 0.o, wchodze przez spol, wpisuje te same pasy i działa. Pomoże ktos?

65ef1c8a0c2b4755755980e.png

Opublikowano

omg podniecacie sie eq ja mam ninje dagger all skile P na maxa żeczy i eq 7 bonów (Is) po 20-30k spokojnie bije ;D

hehehasg.png

Sygna by SilverWolf avek by CreatiVe1

Nie bądź pokemon daj - to tylko 3 sek.twojego życia :)

Opublikowano

Siema...

Potrzebuje co do tego serva małej pomocy z waszej strony ponieważ przy logowaniu na spol mam napisane :" Twoje konto nieistnieje... ", Prosiłbym o wszelką pomoc z waszej strony jeżeli jesteście w stanie powiedzieć jak zaradzić w tej sytuacji....

Pozdro MrGoffer...

Opublikowano

A co do serva ogólnie dobry, tylko abs za dużo , ktoś nawalli all 100% i lipa , po 100hp z wira ;/

mój nick ; Sandre ---> Shinsoo ---> Shinso Gildia ; Zapraszam ....

Opublikowano

Czy ktoś próbował pobierać klienta i grać na nim? widziałem, że odnośnie tego były już posty, ale nikt nie pisał więc odświeżam posta kolegi z poprzedniej strony...

Mam klienta, uruchamiam i pokazuje, że niewłaściwe passy.. miał ktoś taki problem i sobie z nim poradził?

Opublikowano

Siema...

Potrzebuje co do tego serva małej pomocy z waszej strony ponieważ przy logowaniu na spol mam napisane :" Twoje konto nieistnieje... ", Prosiłbym o wszelką pomoc z waszej strony jeżeli jesteście w stanie powiedzieć jak zaradzić w tej sytuacji....

Pozdro MrGoffer...

właśnie co jest???

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...