Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Postanowiłem założyć jeden temat z kilkoma błędami ze względu na to, że nie chcę zaśmiecać tego forum...

To zaczniemy od podstawowego problemu :

1.Gdy odpalam więcej niż 1 (2) clienty, jeden z nich dostaje DC po ok 5min ... czemu ?? plz nie mogę przez to się farmić ...

2.Czy bot może sam akceptować party ?

3.Czy jest opcja aby bot ressał swoich członków pt ?

Wszystkie te pytania odnośnie Ibota

Admin Cienia
Opublikowano

Witam

Postanowiłem założyć jeden temat z kilkoma błędami ze względu na to, że nie chcę zaśmiecać tego forum...

To zaczniemy od podstawowego problemu :

1.Gdy odpalam więcej niż 1 (2) clienty, jeden z nich dostaje DC po ok 5min ... czemu ?? plz nie mogę przez to się farmić ...

2.Czy bot może sam akceptować party ?

3.Czy jest opcja aby bot ressał swoich członków pt ?

Wszystkie te pytania odnośnie Ibota

1. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, można zgadywać że konfig, coś z ustawieniami neta.

2. Może, popatrz w zakłdace party czy tam autoparty.

3. Jest, nawet listę nicków można było wpisać z tego co pamiętam.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

1.Nie wiem.

2.Tak moze.Wchodzisz Auto Party>Party members i masz Party Member Filtre i wpisujesz od kogo ma brac pt Nick w name a potem klikasz add i zaznaczasz nizej Accept patry invites if name is on the member filtre.

3.W tej samej zakładce masz (Co w 2punkcie) Auto res party members(...) ale nie wiem jak działa nie uzywam.

speed.io.png

14119.gife9f7689074319b8d.jpg

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Moze spróbuj tak ze właczysz normalnego silka i tam sie zaloguj na jakąś postac a potem drugiego klienta przez ibota. Ja teraz ci nie pomoge za bardzo z pierwszym bo sam mam problem z ibotem ;D

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Opublikowano

Probowalem ale nie dziala ... dobra wyciagnolem starego notebookai na 2 kompach odpalam ... ale mam teraz jeszcze jedno pytanie ;'p :

4.Czy istnieje mozliwosc , ze bot bedzie stawial harmony teraphy ? '\[ podejrzewam, ze nie ale warto zapytac ;'p

Opublikowano

Ale który ? ten co taxuje czy ten co farmi? bo jeśli ten co taxuje to może postawić ale tylko u siebie na spocie (Przynajmniej tak mi się wydaje)

speed.io.png

18706.png

6077.png

PrincessStar.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...