Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Gazety Lub Czasopisma Najchętniej Czytacie?

WOWee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie a ja osobiście czytam CD-Action, Auto Świat, Motor i Top Gear. CD-Action jest to miesięcznik. Jest to pismo o grach na PC, Xbox 360, PS3. Zawiera dużo premier,recenzji itp. Płytka która jest dołączana zawiera z reguły 3 pełne wersje gier i kilka gameplayów. Auto Świat, Motor i Top Gear są to gazety motoryzacyjne. Przy czym Auto Świat, Motor są to tygodniki a Top Gear to miesięcznik. Interesuje się motoryzacją to cały mój świat. A jakby co to więcej o samochodach na moim profilu. ;)

modern.png

+

Opublikowano

CDA i Pc Format czytam regularnie a tak poza tym jakieś tam brukowce xD

Dawniej czytalem Pc Format cos tam jest nowego , ciekawego?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Lokalne, darmowe gazety, które najczęściej leżą w autobusie :D A jak znajdę trochę bilonu, to kupuje Top Gear.

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

CDA :D czasami też inna podobnego typu jak np PSX albo PC Format

A z gazet zdarza mi się czytać Wyborczą i Rzeczpospolitą, ew. od czasu do czasu online jakieś gazety zagraniczne. (niestety u nas niektóre fakty ważne dla świata są zupełnie ignorowane w mediach)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dawniej czytalem Pc Format cos tam jest nowego , ciekawego?

Zawsze jakieś nowości się znajdą :P Musiałbyś samemu przeczytać i zobaczyć czy jeszcze warto ;) Ja osobiście polecam :)

1314539894-U88990.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...