Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darkorbit Garena

ReDDioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , słyszałem że istnieje taki serwer . Jakbym mógł prosić więcej informacji na jego temat to bardzo proszę . Najbardziej interesują mnie ceny na handlu itp itd np lf3 oslonki extrasy vega oraz design na hity i oslone do niej

zakaz handlu

Opublikowano

Podobno najtaniej z wszystkich serwerów.

W darkorbit.com znany jest jako "Global Azja 2" - jest to serwer ukryty.

Można się do niego łatwo dostać, ale dla tych mniej ogarniętych polecam osobną stronkę:

http://darkorbit.garena.com/

A zresztą nie chce mi sie opisywac jak oszukać logowanie.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Jak wejść to akurat wiem ale interesują mnie przybliżone ceny na handlu typu irys osłonki designy lf3 lf2 vega i golec to wszystko

zakaz handlu

Opublikowano

Gram tam juz od lipca, w dokładnie 21 dni z botem zrobiłem full elite :) serwer tani, o miano najtańszego może walczyć ze skandynawią 2 (przynajmniej kiedyś tak było ^^ ) golce lub vegi ma 90% serwera, więc golca kupisz za 1mln (wygrałem już 6 razy golca w granicach 999.005 do 1.500.000) a vegi nigdy nie licytowałem. Designów do vegi tam nie ma, są tylko do golca, też są w miarę tanie, powinieneś kupić za 300tyś-500tyś. Irysy wygrywałem od 8mln do 34mln (raz wtopiłem 21mln, drugi raz wtopiłem chyba 12mln, ale zazwyczaj wygrywałem irki)LF-3 i osłony bo-2 hmm... najlepiej zbierać na nie botem, bo ich cena moim zdaniem jest zawyżona. Wtapiałem na lf-3 po 8, 10, 15mln, różnie. Ale wygrywałem tez w granicach 5mln (b. rzadko) Wszystkie osłony bo-2 kupiłem za uri dzięki botowi :) Ogólnie ceny na handlu są niskie, ale ja nie gram na tym serwerze (może kiedyś tam wrócę :D ) bo nie ma takich rzeczy jak np. cpu automatycznie kupujące rakiety, rakiety ECO, designy do vegi, rakiety 6.000dmg, rakiety UBR, high tech i dopóki nie wprowadzą chociaż części z tych ostatnich nowości (no niektóre już nie są takie nowe) nie będę tam grał, więc ceny na handlu mogą się różnić od tych co podałem.

I na stronie gareny NIE LOGUJ SIĘ swoim loginem do "zwykłego" dark orbit tzn np. na pl1 czy pl2. Bo usunie ci konto z tych serwerów (pl1, pl2, ge1 itp) za konto na garenie, załóż tam nowe konto :)

Opublikowano

Nom i tak mam bana na pl1 full elita 19lvl :D wiec mi to wisi . Ale mam problem bo nie mogę się tam zalogować . Stronka mi się ładuje 10minut i nic nadal

zakaz handlu

Opublikowano

Gram tam juz od lipca, w dokładnie 21 dni z botem zrobiłem full elite :) serwer tani, o miano najtańszego może walczyć ze skandynawią 2 (przynajmniej kiedyś tak było ^^ ) golce lub vegi ma 90% serwera, więc golca kupisz za 1mln (wygrałem już 6 razy golca w granicach 999.005 do 1.500.000) a vegi nigdy nie licytowałem. Designów do vegi tam nie ma, są tylko do golca, też są w miarę tanie, powinieneś kupić za 300tyś-500tyś. Irysy wygrywałem od 8mln do 34mln (raz wtopiłem 21mln, drugi raz wtopiłem chyba 12mln, ale zazwyczaj wygrywałem irki)LF-3 i osłony bo-2 hmm... najlepiej zbierać na nie botem, bo ich cena moim zdaniem jest zawyżona. Wtapiałem na lf-3 po 8, 10, 15mln, różnie. Ale wygrywałem tez w granicach 5mln (b. rzadko) Wszystkie osłony bo-2 kupiłem za uri dzięki botowi :) Ogólnie ceny na handlu są niskie, ale ja nie gram na tym serwerze (może kiedyś tam wrócę :D ) bo nie ma takich rzeczy jak np. cpu automatycznie kupujące rakiety, rakiety ECO, designy do vegi, rakiety 6.000dmg, rakiety UBR, high tech i dopóki nie wprowadzą chociaż części z tych ostatnich nowości (no niektóre już nie są takie nowe) nie będę tam grał, więc ceny na handlu mogą się różnić od tych co podałem.

I na stronie gareny NIE LOGUJ SIĘ swoim loginem do "zwykłego" dark orbit tzn np. na pl1 czy pl2. Bo usunie ci konto z tych serwerów (pl1, pl2, ge1 itp) za konto na garenie, załóż tam nowe konto :)

To wszystko co na czerwono to gówno prawda !!!!

Golec - 2x po 4mln wtopa potem kupiłem za 7mln

Design do vegi jest ale ten czerwony co daje 5% szkód

Designy do golca wygrywałem po 5 kredek czasami po 7 ale to juz hardkor :P ogólnie postaw na początku aukcji tylko na 1 design i go masz w 90%

Lf3 Bo2 około 20mln czyli kupuj za urke

Irysy da się wygrać po 3mln a czasem 30 to wtopa ( mój kolega wszystkie 8 wygrał po 11mln kredek)

Polecem grać w firmie VRU i dojść do klanu [!DM] Dębowe mocne trzeba mieć ts tylko :)

Opublikowano

Człowieku, mówię że ja grałem tam w wakacje i wtedy licytowałem -.- PRAWDOPODOBNIE od tamtej pory ceny się pozmieniały, jak to bywa z większością serwerów. I gdy ostatnio się logowałem na garene nie było żadnego designu do vegi... <_<

Designy licytowałem wtedy, gdy wszedł tam bastion... Enforcera wygrałem chyba 2 dni przed wejściem bastiona i wtedy raz 1mln wtopiłem a kupiłem następnego dnia za 650.000... A 500k na design to naprawdę zajebiście dużo, z samego skylabu dziennie można zarobić na 10 takich...

Opublikowano

Pisze tak by ktoś sie nie jarał że tak tanio jest na serwie ! A ze skylabu dziennie można miec 4.5 bańki

czyli design -5 kredek

4.5bańki / 5 =900.000 takich designów :D

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Pisze tak by ktoś sie nie jarał że tak tanio jest na serwie ! A ze skylabu dziennie można miec 4.5 bańki

czyli design -5 kredek

4.5bańki / 5 =900.000 takich designów :D

Nom (^^), ale lepiej w Irki inwestować <_<

P.s. Co tam w !DM? (Combo here jbc.)

Opublikowano

A ja jestem z ligi na pl1 i nie lubie !DM :D . BTW. To tam jest w końcu tanio czy nie bo wy się tu kłucicie a ja nadal , chociaż i tak mi nie działa ten serwer... Bd chyba na skandynawii 2 grał

zakaz handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...