Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowanie CS, POMOCY :D

nuclear1985

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze temat nieodpowiedni, ale mam już dosyć.

Więc mam problem, moja siostra od 2 miesięcy jest zawieszona w CSa -.- żeby ja wygonić od kompa muszę się męczyć pól dnia, czasem gra całymi dniami, Po prostu chce uniemożliwić jej grę w CSa xD, usuwanie plików gry nie skutkuje bo umie sobie go przeinstalować na nowo, myślę bardziej nad blokowaniem jakiś portów czy coś w tym stylu tak aby po reinstalu NIE dało się zagrać w cs (może się włączać ale żeby się nie dało wbić na żaden serwer) KOLEDZY POMOCY, MUSICIE ZNAĆ SPOSÓB ! ;D

everythingfou - sprawdź to.

Znawca
Opublikowano

Wpisz w konsoli bind mouseclick1 kill, nie jestem pewien czy tak, ale jeśli się siostra nie zna, to klikając lewy przycisk myszki umierać będzie ^.^

Opublikowano

Wejdz do cs-a i powinienes miec plik config i tam powinienes miec connect="1" zmien to na 0 to twoja siora sie nie polaczy z netem ;]

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

@UP

Ale ona umie przeinstalowac CSa, wiec nawet jak to zminie to ona go sobie przeinstaluje i bedzie grala...

Opublikowano

Cos bylo nie dawno takiego

1. Tworzymy skrót na Pulpicie
2. Pojawi nam się okno tworzenia skrótów
3. Tam gdzie pisze
"Wpisz lokalizację elementu" wpisujemy : shutdown -s -t XXX -c "YYY"
4. : W miejsce XXX wpisujemy za ile sekund ma się wyłączyć komp np. 120
5. : w miejsce YYY wpisujemy wiadomość jaka ma się wyświetlić ofierze np. To jest wirus.

Przykładowy wpis w miejsce lokalizacji : shutdown -s -t 120 -c "To jest wirus"

Jak zdolasz dopisac to do skrutu cs to komuter sam sie bedzie wyaczal

Opublikowano

@UP

Ona umie wlaczyc przez hl.exe, pozatym komp nie moze sie wylaczac bo mam przewaznie zminimalizowany silkroad. Wolalbym blokowac jakies skrypty, albo zainstalowac jakiegos firewalla ktory by blokowal CSa. ALE TAK ZEBY REINSTALL GRY NIE POMOGL.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
@UP

Ona umie wlaczyc przez hl.exe, pozatym komp nie moze sie wylaczac bo mam przewaznie zminimalizowany silkroad. Wolalbym blokowac jakies skrypty, albo zainstalowac jakiegos firewalla ktory by blokowal CSa. ALE TAK ZEBY REINSTALL GRY NIE POMOGL.

wyjeb jej blache na odmułe,a jeśli dobrze gra niech pisze do sponsorów żeby jej kompa kupili..

Opublikowano

jak wpiszesz komende to po reinstallu zostanie, testowane na komendzie cl_allowdownload 0 (czyli wyskoczy komunikat ze ta komenda jest ustawiona i nie sciagnie mapy)

@PS. mi czasem cs resetuje kompa, jak sie dowiem czemu to Ci powiem co zrobic zeby robil to stale ;P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem ze głupi pomysł i że (może) coś da ale...

nawrzucaj virow do folderu z cs i sciagnij avasta , caly czas beda wykrywly virusy i powiesz siorze ze trzeba cs usunac i niemozna robic reinstalla bo znowu bede te viry ... xD

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano
ex_interp zmien na taki zeby cs nie dzialal ;p albo w conso albo cfg

ex_interp moze miec maksymalna wartosc 0.1(chyba) wiec nie mozna zjebac bo sie od razu sam zmienia :/

Już 60% :))

doctorwh01.jpg

Opublikowano

@UP

To już było pisane w tym temacie..

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Tak...on poprostu zrobił błąd.. chodziło mu o to samo co Tobie..

Opublikowano

Ile ona ma lat ? Ile gra dziennie w CS'a ? Może sie uzależniła, chodzi mi tu o powazna chorobe, czy jak to nazwać.

Opublikowano

Raczej zmienia (instaluje na c:\program files :/), chociaz jak jej powiem to instaluje tam gdzie byl poprzednio.

Opublikowano

Hmm....

Mam pomysła tylko że silk nie będzie działał ;(

Dobra wejdź w panel sterowania>połączenia sieciowe i wyłącz net

Po restarcie będzie to działać dopóki nie włączysz inta

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

Usuń Wszystko co związane z cs instalke i te inne duperele zainstaluj cenzora albo coś podobnego i zablokuj stronę z której ściąga cs jeśli znajdzie nową to znowu to sama na pewno się jej znudzi ;p

TrueBIader-Pacific.pngbeznazwyxz0.gif

28357.gif

28918.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...