Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pytanko

lukas1110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mugłby mi jakiś doświadczony gracz doradzić co kupić za około 25000NX żeby dobrze expić na Faiertimie oczywiście lecą +

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Spec + Minigun + Apteczki.

Jednak moim zdaniem to marnotrawienie kasy, lepiej jakąś broń na perma, już zawsze będziesz niezależny od GP.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Ja tam Polecam M146 CQB na perma .

Będziesz miał z niej większy pożytek niż z Vipera który skończy ci się za jakiś czas .

9368_gold.png

Opublikowano

Apteczki, mini/flamethower ( flame sprawdziłem i było fajnie, dobry jest jeżeli nie uzywasz hacków, a jeśli używasz to mini bo możesz sobie no recoil włączyć :) )

Opublikowano

Ja miałem speca i apteczki to dobry pomysł ze względu że dajesz apteczki za budynek na fire tam zoombie i jak padną z twojego teamu to zoombie będzie biegać za tobą wychodzisz i biegasz na około budynku jak masz mało hp zatrzymujesz się ładujesz i znowu polecam do tego m134 (mini gun) i najlepiej to rzecz co ustawiasz cel i bombardują wrazie czego dobre to by ubić przeciwnika na granat polecam podwójny i eq spoko

Apteczki nie znikają bo karzdej rundzie chyba że rozwalisz je lub wykoszystasz na fire team ani minu ani apteczki nie znikają co daje durzą przewage

Nie chcesz speca to polecam tak kupić najlepszy plecak za gp też jest ten co ma 3 sloty kupujesz MG na 2 losty (Machine Guns) kupujesz miny podstawiasz za budynek najlepiej blisko uwaga większość nobów debili rozwala miny a te miny to dobre zabezpieczenie jeśli widzisz że zoombi blisko odsuwasz się by nie rozwaliła cię własna mina i wysadza zoombie na pistolety dokup coś bo nieraz miałem taki przypadek że bez naboi w machine guns rozwalałem z pistoleta tego niby bosa co się pojawia w 11 rundzie.

Bronie Pojawiające się na fire team cabine forever

11 runda (Piwnica)

l115.png

12 runda (Piwnica)

m32.png

16 runda (1 piętro)

duble.png

17 lub 18 runda (1 Piętro)

aistrike.png

20 Runda (1 piętro)

m134.png

POMOGŁEM DAJ PLUSA

Opublikowano

Ok To jak chcesz expic na ft cabin fever ja kupowalem 9dni nie dawno speca apteczki i flame i byla taka jazda tyle pkt zdobywalem

lvl wbilem bez problemu wiec jak bedziesz chcial kupywac speca flame i apteczki popros kolegow zeby pomogoli ci wystartowac i grasz sam najwiecej pkt zbierasz zombie w kupke i jedziesz ich

Ale wiesz to nie wszystko trzeba umieć grać wieć nie wiem jak grasz na ft ;P ;))

ale tak wogole bym wziol bron na perma bo sam mialem i sie nie oplaca ale ja ci powiedzialem jak z ft teraz twoj wybor czy bron na perma czy nie dziekuje za wypowiedz

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

Ok To jak chcesz expic na ft cabin fever ja kupowalem 9dni nie dawno speca apteczki i flame i byla taka jazda tyle pkt zdobywalem

lvl wbilem bez problemu wiec jak bedziesz chcial kupywac speca flame i apteczki popros kolegow zeby pomogoli ci wystartowac i grasz sam najwiecej pkt zbierasz zombie w kupke i jedziesz ich

Ale wiesz to nie wszystko trzeba umieć grać wieć nie wiem jak grasz na ft ;P ;))

ale tak wogole bym wziol bron na perma bo sam mialem i sie nie oplaca ale ja ci powiedzialem jak z ft teraz twoj wybor czy bron na perma czy nie dziekuje za wypowiedz

Zabawa w zakup Speców Miotaczy itp to jest strata kasy ...

Tak jak wypowiedziałem się wyżej o wiele lepiej kupić broń na perma .

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...