Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Pliki Umożliwiające Zobaczenie Eq Smoka Ect

MightyDante

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje plików dzięki którym na serwerze np dragonmt2 będę mógł widzeć Eq smoka : ) zamiast żółci ect ;P z góry thx polecą 5 i +

PS: szukałem na forum ale nic nie znalazłem jeżeli temat był to proszę o wskazanie go i zamknięcie tego

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

www.metin2mod.com

tutaj bedziesz mila pliczki ktore bedziesz musial podmienic w metinie..

pozdrawiam

mile widziany +

evonis.png

Nick: GinekoloG

Królestwo: Jinno

Lvl: 0

:D

Profesja: Sura WP

Gildia: ---

JEBNIJ -

:D

Jezeli dasz - to ja sie odwdziecze i dam ci +..

obrazo.gif

Opublikowano

Nom raczej chodzi o www.metin2mod.tk <_< a tak wgl. tam nic takiego nie ma tylko jak sie wgra moda to sie widzi buty ale w innej czcionce i zamiast tarczy jest butelka <_< Spróbuj ściągnąć klienta jakiegoś serva na którym jest biżuteria smoka i wgraj sobie z klienta tego servera folder pack daj spolszczenie i gotowe xD Jeśli pomogłem daj + i 5 :D

Opublikowano

Nom raczej chodzi o www.metin2mod.tk <_< a tak wgl. tam nic takiego nie ma tylko jak sie wgra moda to sie widzi buty ale w innej czcionce i zamiast tarczy jest butelka <_< Spróbuj ściągnąć klienta jakiegoś serva na którym jest biżuteria smoka i wgraj sobie z klienta tego servera folder pack daj spolszczenie i gotowe xD Jeśli pomogłem daj + i 5 :D

http://letitbit.net/download/39194.34fbd771f6fe7c9f6176161c15c1/dragonmt2.rar.html

jezeli myslisz ze ma wiry to sobie wejdz na metin2mod.tk -> update i tam masz dragonmt2...

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...