Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana hasla

lifest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlamali mi sie na konto ktore zalozylem 2 lata temu, noi logicznie ze odpowiedz do hasla zapomnialem. Czy jest jakis sposob na zmienienie hasla??

Bardzo prosze o pomoc

Opublikowano

Nie jeśli nie masz odpowiedzi hasła nie zmienisz...

Ktoś coś kiedyś mowił że można podać nr karty kredytowej z której się premium kupowało ale tego nie jestem pewien...

07be881a3e09b3d3.jpg

Znawca
Opublikowano

A możesz jakoś potwierdzić, że to Twoje konto? Jeśli masz jakieś solidne dowody, to moze to coś dać.

@Edit: Zwykłe screeny nic nie dadzą pewnie ;p

Znawca
Opublikowano

To raczej nie, ja też mógłbym wylecieć, że znam login i date urodzenia najlepszego konta w grze.... Wówczas do wielu kont mógłbyś dostać dostęp

Opublikowano

A taki sposob bo te konto ma 2 lata i bylo dodawane na g1, do innego konta do ktorego znam odpowiedzi. Jezeli by usunac te konto to wtedy nie zostanie te nowe pytanie z odpowiedzia? czy nadal bedzie te sprzed 2 lat

Opublikowano
A taki sposob bo te konto ma 2 lata i bylo dodawane na g1, do innego konta do ktorego znam odpowiedzi. Jezeli by usunac te konto to wtedy nie zostanie te nowe pytanie z odpowiedzia? czy nadal bedzie te sprzed 2 lat

Dwa lata temu nie było gamers first. Jeżeli to konto jest tak jakby założone na to drugie to powinny być takie same odpowiedzi na pytania. Ale to konto nie mogło być na tym 2 bo jak wcześniej mówiłem dwa lata temu nie było gamers first.

k2networkiv2.png
Opublikowano

A mozna przepisac te konto do innego konta w g1?? wtedy bym mial nowe pytanie i odpowiedz

Opublikowano
A mozna przepisac te konto do innego konta w g1?? wtedy bym mial nowe pytanie i odpowiedz

Jeżeli konto to na które ci się włamali nie jest dodane na g1 możesz je dodać. Ale to ciężko wytłumaczyć. Ja miałem podobną sytuację i mi pomógł jakiś gość z wara.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Mój kolega miał taki sam problem . Wystarczy że podasz passy jakie miałeś na początku i K2 powinno rozwiązać problem[oddać Ci konto] .

JEŚLI POMOGŁEM DAJ MIŁY KOMENTARZ LUB 5*

Kto hakuje na POLAND , dla mnie jest NOBEM !!!

NIE HAKUJCIE NA POLAND , HAKUJCIE NA GERMANY!!!

grocik94.png

grocik94.png

Opublikowano

@UP

Da radę wystarczy że zrobisz 1 lvl i napiszesz do K2 odrazu że zaistaniła taka sytuacja . Powinno pomóc mojemu koledze POMOGŁO więc może Ci też .

JEŚLI POMOGŁEM DAJ MIŁY KOMENTARZ LUB 5*

Kto hakuje na POLAND , dla mnie jest NOBEM !!!

NIE HAKUJCIE NA POLAND , HAKUJCIE NA GERMANY!!!

grocik94.png

grocik94.png

Opublikowano

Niby gdzie ?

Czego nie lubię ? Spamowania...

Jeżeli macie ciekawe propozycje odnoście serwera na którym trzeba się pomęczyć z eq i expem ale yang leci ok. To pisać, chętnie wbije.

Opublikowano

Tutaj W górnym pasku mamy suport.

post-4805-1232388351.jpg

Tam wybieramy Gamersfirst profile i klikamy suport jak na obrazku.

post-4805-1232388379.jpg

dalej konfigurujemy tak jak na obrazku i wybieramy metode płatności

post-4805-1232388530.jpg

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

chcialbym ci powiedziec ze jest sposub aby zmienic chaslo bez znania odpowiedz

tym sposobem jest udowodnienie k2 ze to jest twoje konto(musisz znac doslownie wszystko o tym koncie i o e-mailu na ktorym masz zalozone konto a jezeli kupowales kiedys juz premke na to konto co ci ukradli to napisz om to gdzyz oni maja takie rzeczy w swoim rejestrze{najlepiej napisz jaka premke i mniej wiecej w jakim okresie czasu} i jesli byles w jakims klanie to napisz do niego zeby oni potwierdzili twoja wiarygodnosc do konta) jezeli ci sie uda to k2 zmieni cihaslo automatycznie a ty dostaniesz nowe chaslo na e-maila

jest to trudne do udowodnienia ale mozliwe do zrobienia mnie samemu sie to udalo lecz dlugo czeka sie na tala zmaine chasla moze to trwac 14 dni a moze na wet 2 miesiace wiec jak chcesz

MaQ

Opublikowano

o chłopie.. pisząc hasło przez "ch" mało rzeczy Ci się zapewne udaje .. po za tym, ta premka nie ma nic do rzeczy, na oficjalnej stronie w warrocka w zakładce "My account" pisze co i kiedy kupowałeś.

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...