Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wlasne Bony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedys grajac na serwerze prywatnym koles mial bony np 120% na ludzi a dostepne bylo 10%.. i podobno eq od gm niema. wiec sie pytam czy mozna tak przerobic clienta zeby byly bony takie jakie ja chce? i zeby bylo kd w helmie butach itp ;P z gory dzieki za odp + a jak cos zadziala to 5.

Mi chodzi o cos takiego ze: nic nie grzebac w navi bo ja tylko gracz.. a koles mial takie bony i podobno przerobil clienta wiec sie pytam jak ;)

P.S wtedy zle mnie zrozumiales

ban_pl_46860_131524.gif
Opublikowano

wszystko jest możliwe ale musisz być game master albo game admin

i mieć do tego program ^^

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

no wlasnie gm zaprzecza.. wiec ja juz niewiem co mam o tym sadzic ;P gracz stwierdzil ze przerobil clienta i gm tak samo stwierdzil ale wieżyc mi sie niechce dlatego pytam sie mądrzejszych ludzi ;P

ban_pl_46860_131524.gif
Opublikowano

Jeżeli ponoć klienta przerobił, to żebyś widział te bony, też musiałbyś go przerobić, itemy albo są wybonowane drogą normalną - Wsadzanie bonów, albo po prostu jest to inny item o innym ID, ale z tą samą nazwą, natomiast GM robi sobie z Ciebie jaja. Możliwe też jest, że nie wie o ewentualnym włamaniu do mysql...

Opublikowano

Jedynie przez Navicat.. Albo tak jak up pisze, że po prostu normalnie zbonował eq przez to, że może wcześniej na serwerze były takie bony no i mu zostały po zmianie?

Samoistnie z tego co mi wiadomo, nie da się zmienić.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East