Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostalem Bana? Za Co?

Piterach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

nie jestem zarejestrowany na forum tibia.pl i nie chce mi sie zakladac konto wiec napisze tutaj.

Dzisiaj gralem sobie, nagle pojawil mi sie napis ze dostalem wiadomosc. Ide do dp i czytam:

Dear Player!

We are informed you have broken the rule of Tibia (#3c). We are considering possibility of banishing your account. For more informations please login to our page: WYWALONECopyright 1996-2007 CipSoft

GmbH.[/qoute]

Za co dostalem tego bana?

Opublikowano
Używanie programów do automatycznego powtarzania czynności bez udziału gracza ( macro ).

Przetłumaczone ;]

@down

Chyba masz rację. Przypomniało mi się, że mój kolega też coś takiego dostał z rok(?) temu.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

TO ŚCIEMA!!!

Może i łamiesz regulamin, ale możesz nadal grać, prawda?

O banach nikt cię nie poinformuje przez list w Tibi! To strona do wyłudzania kont, w stylu free pacc. Nie wchodź na nią i nie loguj się. Takie listy to podpucha. Możesz to zareportować, a list zachowaj na dowód.

Ta stronka to tylko kopia Tibia.com...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@ up

Rzeczywiscie, moge dalej grac. Ufff... Ulzylo mi szczerze powiedziawszy, bo niezle sie nagralem na taka postac...

Zamknij temat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...