Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zlecenie]Serwer Cs Mpcforum - Banner

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hai ho. Parę dni temu powstał serwer Counter Strike MPCForum. Już prawie ogarnęliśmy go do końca. Teraz musimy go rozreklamować. I Ty możesz nam pomóc! Chodzi o banner, który umieszczę do reklamy. Planujemy stworzyć porządny serwer, więc i reklama musi być porządna dlatego niech to zrobi ktoś ogarnięty. A więc :

Nie znam się na rozmiarach i nie podam dokładnych. Powinno to być mniej więcej tej wielkości :

beztytuuxi.png - 700x300

Może być większe, może być mniejsze.

Tematyka : Oczywiście CS. Wpadłem na 2 pomysły. Są imo trudne do wykonania, ale jeżeli Wam wyjdzie coś fajnego to będzie rispekt.

1szy pomysł : Z którejś strony ak-47. Samo lub w rękach terrorysty - nie ma znaczenia. Na środku napis z dziur po kulach : MPCForum.pl FFA - Zapraszamy!

2gi pomysł : Martwy terrorysta/anty-terrorysta i koło jego głowy taki sam napis z krwi.

Kolory dobierzcie sami. Raczej będziecie lepiej wiedzieć jakie pasują :O. Możecie też podrzucić swój pomysł. Ak, czy terrorysta musi być z CS'a! Jeżeli chcecie ich screeny to napiszcie post w temacie. Załatwimy tak szybko jak się tylko da :D

Nagroda? Propsy od kokosza, mnie i reszty ekipy od serwera i plus. Niestety tylko tyle mogę dać. W niedzielę wieczorem chciałbym już żeby to było rozreklamowane. GL!

Opublikowano

Temat 100% poważny, więc żadnych paint jobów. Dobry pomysł już u nas plusuje, oczywiście wykonanie musi być na poziomie pomysłu+.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

+ miało być z cs'a.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zero pojęcia mam o banerach ale wyczytałem na forach i google, że taki baner powinien mieć wymiary 700/90 coś w tym rozmiarze i ma przypominać taki długi prostokąt a nie prawie kwadrat^^

Tutaj kilka propozycji.

Wasza wizja numer 1 xF

73739959129398537627.png

Tutaj moja propozycja:

Z Napisem po kulach ^^

30463520668220012157.png

Tutaj troszkę nie pod kryterium.

31694991436123361449.png

Jeśli by trzeba było coś poprawić to zapraszam na pw lub gg 25708105

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

700x300 to trochę daleko do kwadratu :D.

1 pomysł jest najlepszy, ale to nie to. Tłem powinna być ściana (Najlepiej z cs'a - wiadomo. Jak chcesz screena to napisz.) Kałach najlepiej wycelowany na nią. No i napis. Nie chodziło mi o 1 nabój - 1 litera :D. Raczej coś takiego :

.      .        . . .        . . . .
  .  .  .  .       .    .     .
 .    .     .      . . .      .
.            .     .          .
.              .    .           . . . . itd..

Wiem, że dużo roboty ale zachęcam.

Opublikowano

Łatwo to można zrobić, pokażę wam jak przyjdę. ; )

Km5iG.png

Opublikowano
Może by ktoś coś odpowiedział...

PaintJob widać, że tylko napis dodałeś...

Widzę że nikt się nie bierze za to na poważnie, więc Sunrise dla was wykona :)

Jak skończę to edytne :)

sygnaqg.png

Natural by me.

Opublikowano

PaintJob widać, że tylko napis dodałeś...

Widzę że nikt się nie bierze za to na poważnie, więc Sunrise dla was wykona :)

Jak skończę to edytne :)

1. Jestem dziewczyną.

2. To znajdź mi taką pracę, jeśli to PainJob - bo painta to chyba już 2 lata nie otwierałam.

3. Nie grałam nigdy w CS, to niby skąd mam wiedzieć czy dana postać jest z tej gry czy może z CoD lub innej ^^

4. Pracuję w Corelu/PS dla jasności, a w szczególności to 3D Max(jednak projektów nigdy nie udostępnie bynajmniej na tym forum)

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

@Pani CorelPhotoshop3DMax grafik.

Tak chujowego napisu nigdy jeszcze nie widziałem,więc skończ dramę.

Pracuję w Corelu/PS dla jasności

Tego pracą bym nie nazwał.

(jednak projektów nigdy nie udostępnie bynajmniej na tym forum)

Ktoś Cię o to prosi/ł ?

Ogólnie to z tego napisu gówno widać i jest słit.

Jak masz zamiar dalej kręcić dramę to wyjdź z tematu.

Opublikowano

Podbijam.

Km5iG.png

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...