Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Ban Na Gordonie

BoJ_Sie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ten oto komunikat zaczyna mnie już powoli irytować..

banvt.png

Banują mi regularnie kąta i nie wiem jak temu zaradzić. Nie pisze postów-ban, pisze posty-ban. Mam neo, czyli zmienne IP. Nie wiem w czym leży problem.

Byłbym wdzięczny za pomoc.

pozdr.

LubieDziury.png
Opublikowano

Witam.

Ten oto komunikat zaczyna mnie już powoli irytować..

banvt.png

Banują mi regularnie kąta i nie wiem jak temu zaradzić. Nie pisze postów-ban, pisze posty-ban. Mam neo, czyli zmienne IP. Nie wiem w czym leży problem.

Byłbym wdzięczny za pomoc.

pozdr.

Mam pytanie.

Robiłeś kiedyś multi konta ?

9368_gold.png

Opublikowano

Zaczelo sie od tego ze pomogłem kumplowi i zaakceptowalem mu link aktywacyjny.. Wtedy był 1 ban, a potem kolejne. Jeśli zbanowali mi jedno konto tworzyłem następne.

Jest sposób na wyjście z tego błędnego koła?

LubieDziury.png
Opublikowano

Zaczelo sie od tego ze pomogłem kumplowi i zaakceptowalem mu link aktywacyjny.. Wtedy był 1 ban, a potem kolejne. Jeśli zbanowali mi jedno konto tworzyłem następne.

Jest sposób na wyjście z tego błędnego koła?

Zaakceptowałeś mi link na swoim komputerze gdzie posiadasz własne konto ?

9368_gold.png

Opublikowano

Tak, od tego sie zaczelo

Czyli dostałeś bana za multi konto .

Nic juuż na to nie poradzisz .

Każde nowe konto będzie banowane .

Chyba że zmienisz IP jakimś programem .

Może to coś da .

9368_gold.png

Opublikowano

jest zmien nazwe komputera wyczysc casteczka kuuki z przeglondarki zmien IP i sie zarejestrój na nowy imejl i sie niemartw ja 10 razy zakładałem konta na gordon sys i bany ale juz mam spokój jak zrobiłem jak pisze sory za błendy pośpiech

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Nie wystarczy zmienne IP po rozłaczeniu modemu?

Jesli nie, to polecasz jakis program do zmiany IP?

nie wystarczy .

Ty masz zmienić proxy a nie tylko cyferki w IP .

9368_gold.png

Opublikowano

jak masz zmienne to wystarczy tylko musisz sciongnąć cccleaner to taka aplikacja do czyszczenia ćasteczek cuuki z przeglondarki zmienić nazwe komputera i założyć nowy imeil i na nim sie dopiero zarejestruj tesz miałem taki problem jak ty ale jusz mam spokuj

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

tr serwery napewno ci nie pomogom bo nie bedziesz mugł przez nie założyc imeila a to podstawa do zakłładania zbanowanego konta

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

jak masz zmienne to wystarczy tylko musisz sciongnąć cccleaner to taka aplikacja do czyszczenia ćasteczek cuuki z przeglondarki zmienić nazwe komputera i założyć nowy imeil i na nim sie dopiero zarejestruj tesz miałem taki problem jak ty ale jusz mam spokuj

Co mu da wyczyszczenie ciasteczek gdyż oni mają jego IP ???

Musi zmieni Proxy i wtedy na pewno ustąpi problem do czasu kiedy znowu zaszalejesz z multi kontami .

9368_gold.png

Opublikowano

A czy np pomogłoby założenie konta na innym komputerze.?

A jesli np darmowe proxy pomogą to przy kazdym zalogowaniu i wbicu na strone gordona musze ich używać w celu nieujawniania IP?

LubieDziury.png
Opublikowano

Co mu da wyczyszczenie ciasteczek gdyż oni mają jego IP ???

Musi zmieni Proxy i wtedy na pewno ustąpi problem do czasu kiedy znowu zaszalejesz z multi kontami .

stary da mu to duzo bez tego może zapomnieć ze założy se konto znaczy konto załozy ale zaraz bendzie miał bana a pozatym nie wciskaj mu kitu ze przez te strony proxy załozy konto bo niezałozy i huj

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

stary da mu to duzo bez tego może zapomnieć ze założy se konto znaczy konto załozy ale zaraz bendzie miał bana a pozatym nie wciskaj mu kitu ze przez te strony proxy załozy konto bo niezałozy i huj

Jaki kit ? WTF ...

Ja mu tylko napisałem iż warto spróbować .....

Czytaj ze zrozumieniem ...

Polecam ci zmienić IP jakimś dobrym programem .

Zmienią się proxy i raczej nie będziesz miał problemów z tworzeniem konta na Gsys

9368_gold.png

Opublikowano

PODSTAWOM JEST MIEĆ ZMIENNE IP przez serwery proxy nie założysz imeila na którym będziesz chciał założyć konto czy chyba ze np masz kolege w stanah i potwierdzi imejla sms

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

PODSTAWOM JEST MIEĆ ZMIENNE IP przez serwery proxy nie założysz imeila na którym będziesz chciał założyć konto czy chyba ze np masz kolege w stanah i potwierdzi imejla sms

Nie rozumiesz o co chodzi ....

Dobra temat przeradza się w spam .

Proszę zamknąć temat .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...