Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] Slaris2 [Pl] Hard !

Fortis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogę Zapewnić ze Admini nie BANUJĄ za nic, kto otrzymał bana na 100% został przyłapany.

Wiec Posty typu "byłem top 2 zostałem zbanowany za nic" itd. to tylko zbędne zaśmiecanie tego tematu.

Pozdrawiam Wraith.

Opublikowano

Ban na pewno nie był bezpodstawny to po pierwsze, a po drugie nie po to powstawał serwer aby banować graczy z TOP nie w tym nasze zadanie. Pozdrawiam i zachęcam do gry

Opublikowano

Zgadzam się z użytkownikiem drasic.. Pierwsza odsłona Slaris the best =) Aż chciało się grać.. Wszystko było idealnie dopasowane.

sygnaturaa.png

"'Cause baby, you're a firework

Come on show 'em what you're worth

Make 'em go, "Aah, aah, aah"

As you shoot across the sky"

BoneMarrow 75lv BM S4 OFF SOLD

dirtshit_18684_9.png

Zbieram -

Opublikowano

Mogę Zapewnić ze Admini nie BANUJĄ za nic, kto otrzymał bana na 100% został przyłapany.

Wiec Posty typu "byłem top 2 zostałem zbanowany za nic" itd. to tylko zbędne zaśmiecanie tego tematu.

Pozdrawiam Wraith.

No to jak wytłumaczysz banowanie kiedy wbije się 75lvl? A i uwaga: Jakieś neo daje minusy osobom które powiedziały coś niesprzyjającego serwerowi...

Opublikowano

człowieku weź ten serwer to lipa wbija sie 50 lvl w 15 min ? ja dobilem 70 ban haki odrazu mi wyjechali 1 hit killer nie gram nie polecam Takze całkiem inni handlarze team banuje za nic nie pomaga ! LIPA !

No ...A jednak są jeszcze mądzy ludzie...Naprawdę powiadam Wam...Po Polskich dedykach niczego dobrego się nie spodziewajcie ... : )

Opublikowano

Wczoraj były pierścienie expa, rekawice itd w sklepie, a dzisiaj nie ma.

Ciekawe... miałem zagrać ale nie zagram, bo wczoraj to wszystko było. Ktoś sobie nakupywał kilka kont tych przedmiotów, oni po cichu usuneli i "starsi" gracze są faworyzowani.

Za takie coś dziękuję...

Opublikowano

Nie ma żadnej taryfy ulgowej dla graczy, jeżeli te rzeczy zostały usunięte to tylko dlatego, że było coś z nimi nie tak i pewnie zostaną przywrócone.

Powtarzam, że wszystkie sklepy są w ciągłym "ruchu" i dodawane są tam nowe rzeczy prosimy o trochę cierpliwości.

Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam wylaczyc serwa zrobic resa ..i go kurva Ogarnac sory za slownictow i prosze nie jechac mnie - bo nikt tam nie gra serwer raty all proazka gralem wiem .. Wiele osob sie ze mna zgadza 0 edycjii a serwie jest..

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Nowe Zmiany: v1.0

1. Nagrody za misje u Biologa 1kk, 2kk, 3kk oraz Magiczny Metal,

2. Raty większe,

3. Bronie na 30 lvl u handlarza +0,

4. Zbroje na 48 lvl +4,

5. Pierścień Doświadczenia, 3 ręka, szczęśliwa złota moneta itd. zostały usunięte,

6. Sklep Shaq, Perły: Biała 10kk Niebieska 20kk Krwawa 30kk,

7. DT od 75 lvl,

8. Zombie Land Od 84 lvl,

9. Teleporty do DT oraz Zombie Land w m1 każdego Królestwa.

Zapraszam wszystkich do Gry.

Opublikowano

Usun ulepszacze i mozna grac .. Wiesz Wraith Hard serwer to nie tylko ulepszacze dam wam linka do serwa takie hard ze sobie nei wyobrazacie a ulepszaczy niema !!! Pro serw ;p http://www.mpcforum.pl/topic/242340-qvizidia-pl-dedyk-hard/ bierzcie przyklad i ucziccie sie was jest 6 a tam sam 1 G,A tak zrobil serwa .. ze niema co dodac i ujac...

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Haha. I pierścień expa usunięty. Wlasnie dla tego nie gram. Ci co wczesniej zaczęli maja lepiej od tych co zaczynają teraz. Nie polecam nikomu!

Opublikowano

Zmienili się handlarze :

http://www.mpcforum.pl/topic/242963-slaris2mt2dedykpl/

Zamykam

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...