Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Pomocy! Włamanie Na Konto

seba0095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam pewien problem , gdyż dzisiaj podczas grania wyrzucało mnie z serwera (prawdopodobnie ktoś logował się na to konto) za każdym razem gdy logowałem się z powrotem ubywało mi GP na koncie. Za pierwszym razem ubyło około 25 tys. po czym znowu mnie wywaliło i za drugim razem ubyło około 15 tys. (łącznie około 40 tysięcy GP). Możliwe jest to, że ktoś sobie giftną przedmiot za GP. Nikt oprócz mnie nie zna passów do konta, hasło było zmieniane około miesiąca temu. Niestety nie pamiętam maila gdyż konto było zakładane dawno temu a zmieniałem maila kilka razy. Resztę danych mam oprócz imienia i nazwiska. Sytuacja wygląda tragicznie ale czy jest jakiś sposób na zmianę hasła? Czy NEXON może sprawdzić na jakie konto mnie okradł lub na jakie konto były giftowane rzeczy? Konto jest czyste, na nim nie używane były hacki więc nie wiem czy byłby jakiś keylogger.

Proszę o jak najszybszą odpowiedź gdyż nie chcę żeby ktoś okradał mnie dalej z GP.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam pewien problem , gdyż dzisiaj podczas grania wyrzucało mnie z serwera (prawdopodobnie ktoś logował się na to konto) za każdym razem gdy logowałem się z powrotem ubywało mi GP na koncie. Za pierwszym razem ubyło około 25 tys. po czym znowu mnie wywaliło i za drugim razem ubyło około 15 tys. (łącznie około 40 tysięcy GP). Możliwe jest to, że ktoś sobie giftną przedmiot za GP. Nikt oprócz mnie nie zna passów do konta, hasło było zmieniane około miesiąca temu. Niestety nie pamiętam maila gdyż konto było zakładane dawno temu a zmieniałem maila kilka razy. Resztę danych mam oprócz imienia i nazwiska. Sytuacja wygląda tragicznie ale czy jest jakiś sposób na zmianę hasła? Czy NEXON może sprawdzić na jakie konto mnie okradł lub na jakie konto były giftowane rzeczy? Konto jest czyste, na nim nie używane były hacki więc nie wiem czy byłby jakiś keylogger.

Proszę o jak najszybszą odpowiedź gdyż nie chcę żeby ktoś okradał mnie dalej z GP.

Pozdrawiam.

NEXON nic nie poradzi .

Ich to prawdę mówiąc nie obchodzi ...

A jesteś pewien iż na pewno nie masz keya na kompie ?

No Hmmm ....

Co do zmiany hasła to bym ci je polecił ale gdyż nie masz pełnych danych to ci się nie uda ..

9368_gold.png

Opublikowano

Nie ściągałem nic na tego kompa bo niedawno go kupiłem. A jeśli nawet to nic związanego z Combatem. Nie wiem czy to coś da ale na konto były kupowane NX`y.

Opublikowano

Omg dual core ma moda ? Wtf świat sie konczy .... Sprawdź zmiane hasła i odzyskaj hasło albo pójdź na policje za to ... Metin2 a tu jeszcze nx prawie kazdy ma a w mt2 co 10 osoba ma sm nie wiem sproboj odzyskac haslo

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

a kupowales nx na allegro?

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

Nigdy.

Jeżeli nikt nie miał twojego hasła.

Od nikogo nie kupiłeś konta .

To nic innego jak key ....

No bo co może włamywać ci się na konto gdyż nikt nie miał żądnych danych do twojego konta .

9368_gold.png

Opublikowano

Jeżeli nikt nie miał twojego hasła.

Od nikogo nie kupiłeś konta .

To nic innego jak key ....

No bo co może włamywać ci się na konto gdyż nikt nie miał żądnych danych do twojego konta .

Pewnie chciales moze wejsc w jakis nx hack albo cos takiego dlatego zalapales

keya

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

Pewnie chciales moze wejsc w jakis nx hack albo cos takiego dlatego zalapales

keya

Wystarczy iż gdzieś wlazł na stronę w niewłaściwym momencie .

Np. Mój kolega oglądając sobie zdjęcia postaci na Allegro pobrał jedno z nich .

Po 10 minutach jego hasła do gier były inne .

Teraz wszędzie siedzą Key-e.

Nawet na Googlach .

Polecam tylko wchodzić na zaufane witryny

9368_gold.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

Dziś kolejna osoba z mojego konta sobie coś giftneła. Czy macie dla mnie jakieś porady? Czy mogę w jakiś sposób zmienić mail bądź hasło bez żadnych ważnych danych do konta?

Czy NEXON nie powinien czegoś z tym zrobić?

Opublikowano

Dziś kolejna osoba z mojego konta sobie coś giftneła. Czy macie dla mnie jakieś porady? Czy mogę w jakiś sposób zmienić mail bądź hasło bez żadnych ważnych danych do konta?

Czy NEXON nie powinien czegoś z tym zrobić?

NEXON brzydko mówiąc na to leje co się dzieje z naszymi kontami .

Co do zmiany hasła nie masz szans bez wszystkich danych .

Nie wiem jak to jest z E mailem.

Ale raczej również wymagane są dane .

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...