Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

90 Lvl W 90Dni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,poradnik dla tych co chcą wbić 90 lvl w 90dni ten poradnik znalazłem na YOUTube.com i nie jest on mojego wykonania! Dodałem go tutaj bo po prostu jest wiele osób która nie wie gdzie jest opcja szukaj.

Pragnę dodać że najbardziej opłaca się grać Sorcerem/Druidem . Ponieważ łatwo nimi się skiluje i fajnie się gra. Np pobieramy jakiegoś bota,gdzie jest opcja by sam czarował (Kiedyś chyba GPbot lub coś takiego nie pamiętam nazwy ) Macie dużo żarcia to idziecie se koło depo np kazzo i na 2 h idziecie na dwór wracacie i macie z 9mlvl lub większy zależy też od czarów (lvl postaci)

Pomogłem? Daj + i 5*

Nic nie jest prawdziwe,wszystko jest dozwolone

xpr00g4mer112.gif

Opublikowano

Opinię mam taką samą jak ty mógł by się bardziej wysilić ale początkującym się na pewno przyda .

@@Edit bo tera każdy kto to obejrzy (początkujący) to nie zrobi tak jak ja że pierwszy raz jak wyjdzie na mainlanda pójdzie na dragi

Pomogłem? Daj + i 5*

Nic nie jest prawdziwe,wszystko jest dozwolone

xpr00g4mer112.gif

Opublikowano

90 lvl w 90 dni? To raczej słabo, ja ostatnio na pandori wyskilowalem 9lvl palka na 70 dista i w miesiąc wbiłem 85lvl bez żadnego problemu, ofc na paccu.

Opublikowano

poradnik jest skopiowany z poradnika we strony 90lvl.pl czy jakos tak mam go poradnik niejest zbyt dobry moze dla poczatkowych graczy jest dobry ale i tak ja moge zrobic lepszy moim zdaniem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...