Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Grać Sura Wp

HondaXR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mówie odrazu że nie wiem nic o Surze WP w metina juz gram 2 lata ale zawsze Wojownikami i teraz chce zaczac grac Sura Wp , jak by ktoś mogł prosze mi napisac jak mam rozdawac Staty i Skille .

Nad Skillami myśle że tak : Czarowne Ostrze - CZarowna Zbroja -Strach . Chce bullid na Konia i do EXPA nie do pvp . I jakie eq najlepiej kupic ?

I jeszcze na jakim servie najlepiej zaczac gre ? Bo jestem po 2 mieśecznej przerwie , jaki server mam wybrac ?

A i ostatnie czy Strach jest Faktycznie Zbugowany ?

Bardzo prosze o pomoc Wstawiam + i 5

Dziękuje

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

2 wit 1 int

czarowana zbroja>czarowane ostrze to do expa z konia w strach niedawaj bo on tylko na 1 moba dziala

chyba ze chcesz szybko spot jeb&^& to

1 wit 2 int

czarowane >zbroja

Opublikowano

jak dziala na 1 moba?... strach dziala na all a dodatkowo moby o mniejszym lvlu niz ty nie atakuja cie oczywiscie agresywne full int potem wit jesli nie masz pro eq;d jesli masz to full int potem full sila potem zreka;d eq fms +9 sr 30 + kd na expa do 70 lvla starczy wyzywka +9 mistyk +9 potem duchowa +8/9 tarcza +9 od 61 lvla a wczoesniej np 5 katna +9 lub okragla +7/8 buty branza naszyjnik pz i jesli dasz rade to 10 do pz postaraj sie;d ebo +9 i jakies kolce do intela to chyba all no i jak dasz rade to bony do intela np w tarczy i fmsie;d jesli chcesz cos osiagnac to s25 znaczy o lv a jesli o pro eq to s1-4

76561198017353072.png
Opublikowano

Najlepiej full int, potem wit. Skille dobrze.

Lvle 30-60

Eq: Zbroja na 18 +9, potem YY lub mistyczna +9 (mile widziane pż)

Wyzywka +7, jak uzbierasz to +9

Tarcza 5kątna +9, na 41 lvlu okrągła +7

Dobry FMS ze średnimi i kd pod pvm (śmierci i potwora)

Itemki z PŻ

Ebo +7, potem +9

Lvlw 60+

Eq: Zbroja Duchowa +7+++ (też z pż, bo tania)

Tarcza na 61 +9

Ebo +9

FMS tamten starczy

Itemki z PŻ też

I codziennie czytaj KU! Są tanie, więc dużo nie tracisz, a zykujesz te 5-10 ataku z każdą eMką (na wyższym lvlu jeszcze więcej) lub pare defa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak najlepsze staty to 2 int 1 wit;d najlepsze full int potem sila jesli masz eq potem zreka a jesli bez eq to full int potem full wit potem sila/zreka ziomal mówisz ze na 60 lvlu calego spota najwiekrzego bierzesz? nagraj filmik;Dja na 69 lvlu ostrze g1 zbrojka g1 duchowa+8 kd+4 5% do pz nimfa+8 kd +4 na expa wyzywka +9 czysta lwia +9 6 do inta ebo +9 3x ebo z bial zlota+9 3x bial zloto naszyjnik 1,5k pz buty 59 lvl +7 1,5k pz 5% krytyka nie daje rady spota v2 calego bez ros oczywiscie bo z rosami to nawet bez buffa dam rade:) full int full sila reszta w zreke 730 defa z zbrojka buffy po 32%

76561198017353072.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...