Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[client]vietnam Silkroad Online.

Precision

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktoś dać tego english Media.pk2 na jakiś inny serwer bo mi się ściąga 7kb/s a nie chce mi się czekać 4 godziny aż się sciąnie.

Opublikowano
A ktoś gra na tym vsro ? Ma jakis wysoki lvl ?

Jest kilka English graczy z lvl'em 76+. Ja, JKMD z s-*.pl, jakis Niemiec, i ktos jeszcze

Jest free bot do vsro -.-

sagan20 TO OSZUST!
Opublikowano

Eee Tam ja sciagam tego clienta juz hmm 12h ^^ i mam 76% - Kazdy tak mial ?... omfg 20kb/s lol!

Opublikowano

e mi sie to ściagło w 30 minut all a takie pytanko można miec tego vsro i isro na kompie jednocześnie??

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

@UP

Mozna - Tylko robisz nowy folder np. o nazwie Silkroad 2 zeby sie nie powtarzala nazwa albo instalujesz na innym dysku...

Opublikowano

Dobra ściągam vsro gdy by co moje name "kozdekpl" gram na tym nowym serwie wiz/cler

sry za spam

mogl by ktoś dac media na rapida albo coś zasysa mi sie z speedem 7kb/s

Opublikowano

@UP

U mnie jedyne co szybko szło to właśnie media.pk2^^ Reszta się ściągała nawet 12h lol... Pewnie zła pora na ściąganie ;-)

Opublikowano

Nie tylko Tobie :)

Stronka wyłączona chyba bo nic się nie dzieje gdy na nią wchodzę.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

teraz jest inspekcja :P wiec moze nie dzialac. najwiecej polakow gra na Bach Doung wiec zapraszam na ten server. Powstala juz pierwsza guild polka wiec jak cos to pm w grze do mnie ^^. Nick : AraBB

Opublikowano

mam to samo:| Moze zmienili adresy... Gdybym wiedział co kliknac na homepage zeby zrobic konto bylo by fajnie ^^

Wszystko sie kiedyś kończy.
Opublikowano
mam to samo:| Moze zmienili adresy... Gdybym wiedział co kliknac na homepage zeby zrobic konto bylo by fajnie ^^

a możecie wbić na serwer?? bo mi sie gra nie chce włączyć wogule

Opublikowano

Nie ma mozliwosci wbicia na server bo jest insp. Nie wiadomo do ktorej bo nie znam wietnamskiego :D . Reg i strona nie dziala . Prawdopodobnie wprowadzaja avatary nowe :D

Opublikowano
Nie ma mozliwosci wbicia na server bo jest insp. Nie wiadomo do ktorej bo nie znam wietnamskiego :D . Reg i strona nie dziala . Prawdopodobnie wprowadzaja avatary nowe :D

ta ale mi sie nawet client nie chce włączyć ;d

włączam gre czekam 5 min pojawia sie puste pole i nadole ok klikam ok launczher ale nie ma start i newsów

pewnie zadziała po inspiekci a mogł bys powiedziec czy miał bym szanse do tej glidi czy coś i jakieś wsparcie na początek ?;d

Opublikowano

do jakiej gildii lol^^...? Eee gra ktos na tym servie "T... coś tam ?" Ja Tam gram i tam viet. są nawet mili zrobili mi 18lvl i 6k sp w jeden dzien ;-)

właśnie nie wiem^^ zaczyna się na T:^^ wg. mnie o cudu lepszy od BD^^... Ostatnio mi 86 i 79lvl naraz robili taxi... ehh

---

Topic:

Launcher się już włącza chyba kończą ;-)^^

-----------------------------

Pilnuj się bo będzie warn.

//D&G

Opublikowano
właśnie nie wiem^^ zaczyna się na T:^^ wg. mnie o cudu lepszy od BD^^... Ostatnio mi 86 i 79lvl naraz robili taxi... ehh

---

Topic:

Launcher się już włącza chyba kończą ;-)^^

no tak mi tez sie włancza hep jup;d

aQua moze cupniemy razem?

Opublikowano
Bach Doung tylko na tym graja polacy bo na reszcie wietnamce wiec Aqua zmien serv :P

kk to wbjiem na bach nick kozdek czekam w 1 miescie kolo black shmita

Opublikowano
Bach Doung tylko na tym graja polacy bo na reszcie wietnamce wiec Aqua zmien serv :P

Właśnie o to chodzi ,bo mam dosyc co chwila słyszenia siema i tak dalej ;-) ,a tak mam wiele do wyboru taxi ,samotnie sobie gram ;-)

Opublikowano
Właśnie o to chodzi ,bo mam dosyc co chwila słyszenia siema i tak dalej ;-) ,a tak mam wiele do wyboru taxi ,samotnie sobie gram ;-)

Bach dalej czheak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...