Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Zmienić W Postaci Za 500Kk?

tomek551

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam wojownika mental 63 lvl. Postać ma konia bojowego 11lvl. Skile to : silne m1:puke:!6ksiąg nie weszło!duchowe m1, tapniecię m4!wkładam bo mam do niego szczęście, wszystkie ku jak na razie weszły!. Mój ekwipunej: boga+6 kd def i uchylji +3, rib+9 kd potwora i kryt+3 śr.26,lwią+9,buty,branża,naszyjnik+1k hp, ebonki+1 6na speed. Dodam że gram 2 tygodnie po przerwie 7 mies. W tym czasie zdążyli mnie okraść po raz 5 i nie zrobiłem za bardzo eq. Wbiłem za to 10lvl od 53 do 63. Jestem na etapie jarania bogów na +7 w dt. 6 już zjarałem. Skile wiem że cienkie ale nie było kiedy złożyć. W v2 biorę po 3-4 grupki. Nie mam wykonanej misji z zębami. Mam 632 def i 640 atk. Mam 2 buffy w v2 po 42 lvl leczenie i zwiększenie oraz pomoc i błogo. Mam 450kk +eq do wydania. Co mam kupić i zrobić. Na 70lvl robię małego stopa. Yangi zarobiłem, nie kupiłem. Trafiły mi się rzeczy z świetnymi bonami. Dzięki i pozdro.

Opublikowano

Zrób militara, wykonaj biologa, wbij silne chociaż na M4 i kup lepsze eq. Boga+9 z kd defa+3 , zamiast tego naszyjnika z 1k hp kup sobie jakiś na krytyka. Aha, no i ebo+9 kup. Co Ci tam daje 6 speeda. Zawsze możesz wypić potke na speed a ebo+9 daje dużo ataku.

Opublikowano

sraj na razie wszystko by zrobic silne na m5 . później rób to czego masz naj mniej jak pż to kupuj rzeczy z pż

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

Wbijaj skile jakieś m5+ oddaj biologa i resztę wydaj na jakieś eq na większy lvl np boga czy coś ;d

Opublikowano

Wbij skile i porób sobie tą boga bodziem, albo czymś skoro masz tyle kasy to przy odrobinie szcześcia na +8 powinieneś zrobić, chociaż ja na Twoim miejscu kupiłabym już +7 czystą jakby dało radę.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

najpierw to wbiję 70 żeby nie można było postaci usunąć. To mi zajmie jakies 1-2 tygodnie. Stwierdziłem że zostawię sobie eq na metki czyli: boga+7 z kd+3, magneta+7, biżuterię +1k hp, lwią +9 i ebonitowe+8. To jest mniej niż 100kk. Powinienem dać radę na metkach 7570 i red lasię. Na red są misję z księgi expert na kamienie duchowe i tak będę zarabiał. Miesięcznie mogę doładowac 135 sm +sponsor ray. Te sm mam zupełnie za darmo i nikt nie ponosi szkody oprócz gminy. Czyli wyciągnę ok. 170 sm. Jak myślicie czy kupować zwoje egzo i wkładać 10 ku więcej na miesiąc? Ile ku trzeba poświęcić na G ? Chyba to jest dobry plan nie ? 2 tygodnie 21 lvl konia. Czyli za jakies 3 tyg powinienem mieć 70 konia militara i żeby oddane. Resztę czasu tak jak wyżej napisałem. Bo wbijamie skila to 4 miesiące. Ale długo nie będzie można sobie normalnie pograć. Odpowiedząge niżej czy coś zmienić w moim planie i wgl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...