Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Na Co Wydać Sm?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Zaczynam grać od nowa archerem na jakimś servie [jeszcze nie wiem jakim,ale na pewno na PL-u].Będę miał do dyspozycji około 300SM.Na co je najlepiej wydać?Przypominam gram od 1lvl-a i to moja 1 postac na serwerze.

PS

Może ktoś zapodać link do jakiegoś dobrego poradnika o Archerze?Ale naprawdę dobrego,bo z tego co widziałem to nie ma żadnego dobrego poradnika na forum.MrPiotrek22 pisze,ale chcę chociaż wiedzieć jak zacząć ;]

Będą + lub -

Opublikowano

Ja tam wydaje codziennie po 150 SM na zwój egzo i robie skile G ;p ale jeśli chodzi Ci o expa to polecam pierścień expa i 3-rękę żeby boty nie kradły kasy ^^

//Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Ja bym ci radził wbić level a potem wydać na pierścień expa.

A jak będziesz miał np. FMS ze słabymi śr. to sobie zmienisz. <3

Opublikowano

Na początek 2x drop iż na niskich lvl dropi mnóstwo rzeczy np. naszyjników i butów w których mogą być bardzo cenne bony przykładowo takie jak 2k pż lub 10 na krytyka ;) A następnie około 40lvl jak wyżej wspomniano pierścień expa ;)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

narzie nic wbijasz 35lvl kupujesz full eq pod poli wbijasz poli na 1 kupujesz marmury i 25przepustek(taniej niz po 1 kupowac) i jazda na poli expic musisz miec jak najwiecej hp wiec najpierw maxuj hp potem zr

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja bym, wbił 20 lv + sam i zdobył jakieś eq..

Pózniej kupił pierscien , i 2x rękawice złodzieja i bym zrobil jak w tucie Hooligana.

Opublikowano

3 ręka szczęśliwa moneta wszystko na 7 dni

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...