Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Robię Launchery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Zamówienia składacie tutaj, w tym temacie, broń Boże na pw, bo nie odpiszę.

Zamówienia składacie według wzoru podanego niżej:

To jest ukryta treść, proszę

Launcher (Oczywiście pobiera nam aktualne pliki z http://IpSerwa/plik.eix/epk)

Prezentuje się tak

hehep.png

Zapraszam do składania zamówień :)

Opublikowano

Z tego screena wnioskuję, że mój jest lepszy :P

A nie udostępnisz kodu, wtedy byłoby przynajmniej wiadomo, co się zamawia :)

Opublikowano

Nazwa launchera - Kids'World Launcher

IP serwera - 5.184.153.37 (HAMACHI)

Plik uruchamiający grę - Kids'World.exe

Strona - http://metin2-kidsworld.y0.pl/

I pytania: Czy ten launcher aktualizuje pliki w sposób, że aktualizuje tylko te które się różnią i te które są nowe? Czy te stare będzie zgrywał wszystkie od nowa <to by nie miało wtedy sensu ;)>? Wytłumacz mi działanie launchera, ja Ci to wynagrodzę. I jak chcesz to będziesz mógł być GM'em. (Na serwie gra strasznie mało osóB)

Z góry dzięki.

(link to nie reklama ani temu podobne!)

Może i się znam trochę na grafice i też nie przepadam za Bieber'em, nie czuję się zobowiązany robić zaraz o nim głupią sygnaturkę.

Nie zamierzam robić swojej sygnaturki w sposób graficzny, gdyż jest to dzisiaj... mało oryginalne?

Opublikowano

Wydaje mi się, że już kiedyś widziałem Tuta jak zrobić zupełnie identyczny launcher.

Tylko pytanie - gdzie? ;x

@Topic:

Mógłbyś też zrobić dodatkowy wybór, po kliknięciu "Patchuj", żeby gracz mógł sam wybrać, jakie pliki chce patchować, bo pobierać wszystkie pliki od nowa to raczej nonsens ;)

Opublikowano

No, szkoda, ale jak byś coś wykombinował to mógłbym od czasu do czasu zajrzeć do tematu. Nie wiem, ja znam się jedynie na C++ (nie licząc webmastringu, czy jak to się pisze) i to na poziomie prostych pętli, więc nie będę krytykował. Tylko powiedz mi jeszcze skąd umiesz "to" robić, może też się nauczę, bo znam już właśnie pare webowych języków, więc mogę się zabrać za takie rzeczy... Więc daj linka, a może kiedyś wspólnie popracujemy nad tym patchem .

Pozdrawiam i dzięki za chęci . Jestem tu nowy, wytłumacz jak się plusy daje to dam .. ^^ .

PS. Serio mówię z tym linkiem.

Może i się znam trochę na grafice i też nie przepadam za Bieber'em, nie czuję się zobowiązany robić zaraz o nim głupią sygnaturkę.

Nie zamierzam robić swojej sygnaturki w sposób graficzny, gdyż jest to dzisiaj... mało oryginalne?

Opublikowano

Hum plusów nie chcę, nic nie zrobiłem do tej pory.

Mam parę błędów w launcherze... Nie wiem czemu o_O

I masz rację, może Ci się uda zrobić, o wiele lepszy launcher/patcher niż mi :)

link do tematu (tutaj wszystkiego się nauczysz) :

Zawieszam działalność! Jestem noobem :(

tu masz link do visual basica:

Opublikowano

Nie e . Jesteś spoko . Zrobimy razem tego .. launchera . I ogólnie serwa . Dzięki za tematy . Nie jesteś noobem . A jak już to ja jestem neo , mam 12 lat i 6 z infy ^^ . Babka narzeka, że i siódemki by na mnie nie starczyły . Wiesz , nigdy nie miałem kompa gdy byłem mały a wszyscy mieli , to jak dostałem pierwszego , to się zainteresowałem komputerami i do dziś zostało . Ale mniejsza z tym . Chodzi poprostu o to, że prędzej ja jestem neo niż ty nobem . Pisz na gg 22240677 .

Opublikowano

hehe :)

Miałem podobnie.

Co do GG, na razie nie napiszę, bo jak wejdę to od razu mnie rozszarpią koleżanki ;d

Wiesz jak to bywa... Umawiasz się, a jak nie przyjdziesz albo znajdziesz wymówkę to się robi gorąco xD

Opublikowano

Mam podobnie . Ale nie piszmy w tym miejscu w ten sposób, gdyż może to być uznane za spam . Załóż se nowe konto gg i napisz .. Mi się kończy instalować Visual C++ , to jakbym czegoś nie rozumiał to byś mi wytłumaczył , bym dodał od siebie coś . Nie wiem jaki miałeś błąd , w trakcie aplikacji czy kompilacji ale pomyślimy razem .. Więc nowe konto gg i pisz!